s-a motivat faptul ca nu eram in activitate la data aparitiei actului normativpotrivit caruia a fost acordata grupa de munca.in perioada 02.08.1987-01.01.1999
nu am lucrat
daca ,perioada 01.05.1974-01.04.1977 si 01.06.1984-02.08.1987 nu s-a luat in calcul ca stagiu de cotizare realizat in gr.ii de munca,conform ordinului MMPS nr.50/1990,art.3,la stabilirea pensiei mele,acum se face recalculare
Am varsta de 42 ani,si am ramas insarcinata.Imi doresc copilul.Dar cum am ajuns aici.Dorind sa raman insarcinata ,am mers la o clinica privata,unde medicul ginecolog mi-a dat sa iau niste pastile si dupa o luna sa merg la control,dar eu eram deja insarcinata si nu stiam.Am mers la policlinica din localitate sa ma ia in evidenta.intre timp,eu am ajuns la camera de garda,pentru ca am vomitat mult si ameteam,am fost trimisa in sectia de ginecologie,unde medic de garda era doamna de la clinica privata.Cand m-a vazut,a inceput sa tipe la mine,si mi-a spus sa plec la Bucuresti,ca ea nu ma primeste ,in policlinica,fiind sefa de sectie la ginecologie.Acum medicul meu ginecolog m-a internat cateva zile, pentru niste analize la urgenta,avand tensiunea mare,si a hotarat sa-mi dea concediu pentru sarcina cu risc.Cand trebuia sa plec din spital,doamna a venit,m-a intrebat ce caut acolo,si daca nu a murit copilul in mine,a luat hartia de la medicul meu ginecolog,a rupt-o si mi-a spus ca nu vad nici un concediu pentru risc maternal.A tipat la mine si a vorbit foarte urat.Lucrez ca vanzator intr-un magazin,unde trebuie sa ridic marfa,si sa stau 8 ore in picioare.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.Multumesc
sunt insarcinata,si pentru ca am avut proleme,doctorul mi-a acordat 7 zile concediu medical.patronul mi-a spus ca nu imi plateste c.m,si ca trebuia sa-mi caut inlocuitor,ce trebuie sa fac
Am achizitionat o autoutilitara din Germania( prin leasing printr-o firma din germania)
Firma de leasing din Germania m-a lasat sa fac imnatricularea autoutilitarei in Romania.In cartea de identitate la detinator este numele societatii care a achizitionat masina,dar in certificatul de inmatriculare este trecuta pe numele societatii,dar la observatii este trecut ca autoutilitara este proprietatea firmei de leasing.
Am terminat leasingul si vrem sa dispara acea observatie,ce trebuie sa facem
am avut un sofer,care m-a sunat seara, ca a doua zi nu mai vine.Nu mi-a adus foile de parcurs ,diagramele si cmr.Ce trebuie sa fac ,pentru ca l-am sunat si spune ca nu are timp sa vina
am transportat o cantitate de masa lemnoasa cu un cap tractor cu semiremorca,in avizul de expeditie la mijloc de transport se trece nr.de circulatie al capului tractor sau al semiremorcii
Am cumparat o masina in leasing in anul 2008 din Austria,am inmatriculat-o in Romania pe numele societatii .Cartea de identitate este pe societate ,certificatul de inmatriculare este tot pe societate dar cu observatie ca proprietar este societatea de leasing.Acum am terminat leasingul si vrem sa nu mai fie acea observatie.Ce trebuie facut.Trebuie sa platim taxa de inmatriculare?
am avut un contract de leasing cu o firma din Austria.Cand am inceput sa lucram cu masinile am mers la politie si le-am inmatriculat pe societate,in cartea de identitate a autovehicolului este trecuta la proprietar firma respectiva,dar la politie pe certificatul de inmatriculare este trecuta firma,dar a pus si o stampila pe care scrie - proprietar firma de leasing.Acum am terminat contractul si ca sa dispara acea stampila trebuie sa facem alt certificat de inmatriculare,cartea de identitate ramanand aceeasi fara nici o madificare.Mai trebuie sa platim taxa de inmatriculare,tinand cont ca in momentul inmatricularii nu se platea acesta taxa