avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate biankamanea

Activitate biankamanea

Răspuns la discuția retragere oferta
cf art 204 alin 1^1 cand ofertantul castigator este in imposibilitatea fortuita de de a executa contractul, atunci autoritatea contractanta are dreptul sa desemneze castigatoare oferta clasata pe locul 2. daca nu exista decat o oferta se anuleaza procedura.
buna ziua! as avea si eu o intrebare, astazi am de inceheiat 3 contracte de furnizare de produse cu ofertantul castigator. In comunicare de rezultat i-am invitat in data de 26.07 la ora 12 la semnarea contractului, dupa alte discutii "in scris" am ajuns la un acord comun sa vina azi 27.07 la ora 11 la semnare. La ora 10.52 primiesc o adresa prin care ofertantul imi comunica ca se va prezenta la semnarea contractului in cursul zilei de azi, dar nici la aceasta ora nu s-a prezentat. Cum rezolv aceasta problema?
va multumesc!
Răspuns la discuția cerere redeschidere proces
art 242 cpc
Buna ziua, am si eu o intrebare vreau sa fac o cerere de redeschidere proces suspendat pentru neprezentarea partilor, este un proces civil pe ordonanta 119/2007 si as dori sa stiu daca acesta cerere se timbreaza sau pur si simplu se trimite prin posta ca debitorul este in alt oras.
Buna ziua! Cum faca sa anulez o procedura cerere de oferta carne porc, deja au trecut 2 luni de la publicare anunt si sunt la a 3 a contestatie la cnsc si mai dureaza inca cel putin o luna. eu nu imi mai pot respecta cantitatile cerute initial ca o sa treaca cel putin 3 luni de la publicare pana la semnarea contractului. trebuie sa fac punctul de vedere catre cnsc si as vrea sa cer anularea "licitatiei". Va multumesc.