avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Activitate andra-celia

Activitate andra-celia

Va multumesc. Dar poate face acest lucru, adica CI ,fara cel care figureaza ca proprietar dupa incheierea actelor? De exemplu, eu , am facut act de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager, imi pot stabili domiciliul la adresa imobilului care face obiectul contractului, fara acordul fiicei mele, fara ca aceasta sa ma insoteasca la evidenta populatiei ?
Buna ziua,
Ma puteti lamuri , va rog, cu privire la dreptul de proprietate in cazul contractelor de vanzare cumparare, donatie , cu clauza de uzufruct viager, de intretinere, cine detine dreptul de proprietate? Persoana care este uzufructar sau intretinut, poate sa isi refaca Cartea de identitate , sau sa isi faca domiciliul la adresa imobilului care face obiectul contractului? Va multumesc.
Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu următoarea situație, doresc să cumpăr un autoturism sh pe firma. Întrebarea mea este dacă acest lucru mă ajută, pot recupera tva-ul plătit? Se mai pot amortiza cheltuielile în vreun fel? Este mai avantajos să cumpăr pe firma? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Plata concediu medical
Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor. Așa știam și eu, dar am vrut să mă asigur. Sărbători fericite.
Bună ziua, am o întrebare cu privire la CCc. Am fost în Ccc dar in ultima lună care ar fii trebuit să fie luna tatălui am rămas tot eu, dar in concediu fara plata. Ulterior inceperii serviciului am fost nevoita sa rămân in CM 10 zile. Acum pentru plata CM am făcut solicitare la Agenția de plati de care aparțin pentru eliberarea unei adeverințe de venit pentru ultimele 6 luni. Cei de la serviciu îmi spun că este posibil sa nu îmi plătească CM deoarece nu am ultimele 6 luni complete și am 1 luna de concediu fără plată. Este adevărat? Nu îmi poate fii plătit CM? Vă mulțumesc.
Mulțumesc.
Bună ziua.
Pot emite factura fiscala eu ca și SRL către o persoana fizica? Am emis bf, dar dorește și factură.
Vă mulțumesc.
Și dacă știe cineva care din modelele de declarație poate fi folosit, cu privire la intrarea sau ieșirea din zona carantinata. Cel pe propria răspundere sau de la angajator.
Mulțumesc pentru ajutor.
Vă mulțumesc pentru răspuns. Cadrul legal unde îl pot găsi? Și în cazul acesta, ce tip de declarație fac? Pe propria răspundere sau ca și angajator? Situația este excepționala datorita pandemiei și carantinării zonale. Și vreau sa ma asigur că este totul în regula și nu ne pomenim cu amenzi.