avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate alana27

Activitate alana27

Răspuns la discuția Accident rutier
Ce sanse sunt ? Multumesc .
Discuție Accident rutier
Acum o luna de zile parinti mei au avut accident de masina,masina o conducea cumnatul meu si alaturi de el a fost nepotul meu,in spate erau parinti mei.
A iesit de pe un drum lateral al conducator care nu s-a asigurat si a intrat direct in ei apoi pe o laterala a masini.
In urma accidentului parinti mei au avut nevoie de cateva zile de spitalizare 5 zile mama si 3 zile tata .
Conducatorul care a produs accidentul nu a luat legatura cu parinti mei deloc decat politia i-a luat carnetul de conducere timp de 3 luni si i s-a dat polita de asigurare cumnatului meu sa i se repare masina dar un geam a fost spart dar acel geam nu ii se inlocuieste pe motiv ca inainte era crapat si cumnatul meu trebuie sa suporte costul inlocuiri geamului.
Daca parinti mei il da in judecata pe conductorul care a produs accidentul ei pot avea parte de despagubiri cat si cumnatul meu?

Multumesc !
Eu m-am casatorit anul trecut in strainatate dar nici pana acum nu mi-am schimbat numele,deoarece nu imi pot lua concediu mai mult de 2 saptamani.
Pana la urma trebuie sa imi schimb numele este obligatoriu?
Multumesc!
Discuție Casatorie
Inainte de casatorie viitorul meu sot de origine irlandeza cumpara o proprietate cu banii mei in numele lui cu acordul meu verbal,mai alte proprietati ale mele in numele meu.
Acum noi ne casatorim am convenit ca dupa casatorie sa fie pusa proprietatea pe numele meu si al lui,el are un copil in afara casatoriei cu alta femeie el nu a fost casatorit inainte,copilul e recunoscut de el ,copilul are 15 ani.
Cu ce m-a va afecta aceasta decizie in caz de divort sau daca unul dintre noi decedeaza?
Va rog da-ti un sfat cum ar fii mai bine.

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Chiriasul poate sa schimbe yala?
Multumesc pentru mesajele date.:)
Am cumparat un apartament intr-un bloc nou din 2008,la terminarea actelor am prelua cheile intre timp a intrat in apartament agentul imobiliar care m-a dus la apartament apartamentul era showroom si nu mai avea altul sa prezinte am aflat dupa 2 luni de pe internet dupa un video facut.Agentul imobiliar a spus ca imi cauta chiriasi faca a-mi cere vreun comision si sa-i accept scuzele si nu se va mai intampla.Am acceptat si am schimbat doar yala de jos si nu cea de sus.Mi-a gasit chiriasi si chiriasul a platit comisionul agentului imobiliar,mi-a dat avansul si plata pe o luna,i-am spus chiriasului ca de la yala de sus are cheie si cei care au contruit blocul dar se poate incuia usa cu yala de jos-e schimbata de mine si mi-a cerut a doua cheie care i-am dat-o.Dupa aproximativ 2 luni i-am dat telefon ca am probleme cu contul si nu pot intra in cont si ca imputernicita mea sa deschida altul si sa i se dea contul unde sa vireze bani,el mi-a spus ca a schimbat yalele amandoua ca poate intra cei care au contruit blocul si ca ei au deja o cheie si de frica sa nu dispara ceva din casa.Recunosc ca e vina mea ca nu am schimbat yala de sus dar e normal ca chiriasul sa schimbe yalele fara sa ma intrebe?Multumesc!