avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra ciocioiu

Activitate alexandra ciocioiu

Multumesc pentru răspuns. Mai am o întrebare. Dacă apuc sa intru în concediu prenatal și firma se închide, ce se va întâmpla cu concediul medical? Cine îl plătește?
Dacă firma are datorii către diverși furnizori, mai puțin către stat mai este valabil acest lucru?
Bună ziua. Sunt directorul general al unui SRL cu mai mulți asociați, care doresc să închidă firma. Precizez de asemenea că sunt insarcinata și am anunțat asta conform legii, dar aș dori să știu când vor avea dreptul să ma concedieze?
Numarul de angajați este de 4.
Bună ziua. În cazul în care un angajator decide închiderea unei firme, cand are dreptul acesta la o concediere colectiva sau individuala? Mulțumesc.
Dacă în cadrul unui SRL administratorul deține și funcție de director general și se decide schimbarea administratorului prin hotărâre AGA, se schimba automat și directorul general sau poate rămâne încă în funcția de director pana se face o alta numire?
Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de acest subiect si anume: mama mea este diagnosticata de 6 ani cu poliartrita reumatoida. Are 46 de ani si a lucrat 20 si ceva de ani. Ma intereseaza foarte mult daca are sanse sa iasa la pensie. A primit o recomandare de la medicul la care a fost internata insa nu suntem siguri daca are sanse de reusita.
Multumesc.