avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters150709

Activitate ContSters150709

Răspuns la discuția buna ziua.
m-am interesat si eu despre el,si am aflat ca lucreaza pe SMURD.poate sa aiba doua meserii deoadata?

imi poate afecta cursul facultatii,si sa nu mai ajung medic?
Răspuns la discuția nesimtire
bun sfat.inseamna ca procedez cum trebuie.multumita avocatilor mei.intr-adevar,cea mai buna aparare este atacul.eu unul va promit doamna,ca nu va cer nici un fel de dauna,si nici cu jandarmul nu am nimic.daca fica dmv. a fost de acord,trebuia sa rezolvam problema impreuna,nu prin instante.puteti sa va aliati cu cine vreti.eu nu sunt in orasul natal,deoarece stau cu flotant in orasul in care studiez.deci,nu are rost sa va piereti vremea.linistiti-va,asteptati sentinta si totul va fi bine.am fi putut rezolva totul intr noi.mai ales,ca nu am intretinut nici un fel de raport sexual.si sa stiti,ca uneori viata se reduce la cat de bine ne prefacem.puteati sa va prefaceti ca ma credeti atat pe mine cat si pe fiica dmv.succes.pacat de banii pierduti,timp si nervi.o seara frrumoasa.
Răspuns la discuția nesimtire
mai lasati-ma oameni buni.numai acuzatii faceti.eu am cerut expertiza cavitatii bucale si probe adn.de ce nu le-au facut?daca nu sunt probe concrete,ce rost are sa vorbiti?
Discuție daune morale?
imi spuneti unde gasesc ceva depsre daunele morale?multumesc
Răspuns la discuția drepturile copilului
copii au dreptul sa creasca langa parintii lor.nu stiu ce articol de lege spune asta.dar este lege
.
Răspuns la discuția viol
chiar daca domnul lascoshi ar incerca sa ademeneasca un client,acel client va fi multumit.eu cred ca are capacitati reale de a apara un om vinovat sau nu.si sa stiti ca se bat inca suspectii.aveti cumva o fica care a patit ceva de genul,de tot ati vrea sa auziti ca am fost batut si crucificat?sunteti...in fine.las pe altii sa scrie restul
Răspuns la discuția viol
cu tot respectul si consideratia,domnul lascoshi trateaza subiectul pur pe cauza si nu deviaza de la subiect.asta ati fi putut sa fecti toti.

am spus ca intr-adevar,nu am facut bine,folosindu-ma de studiile mele,pentru a face ``rau`` oamenilor.am inmcalcat normele de etica si morala si m-am injosit.cu toate acestea,am invatat foarte multe din aceste experiente.
fie ca ma credeti sau nu,uneori te lasi dus de val,cand o fata iti propune anumite chestii.cazul minorei de 14 ani,care arata foarte matura.acestea doua sunt singurele experiente cu fete,in afara de fetele cu care am avut relatii lungi.
cred ca se cuvine sa imi cer scuze pentru cuvintele si atitudinea imorala pe care am avuto pe acest forum.desi v-ti facut o parere proasta despre mine,eu nu sunt asa,si nici anturajul meu nu e asa.fac voluntariat 16 ore pe smurd,zilnic,cred ca asta inseamna ca vreau sa ajut oameni.

aveti dreptate ,mama fetei a fost magistrat ,iar acum e avocat.a fost presedinta tribunalului.

doresc sa imi cer scuze inca odata,mai ales domnului r.gabi.
totusi,avand in vedere ca sunmteti un om cu studii,cred ca era mai logic sa nu adresati cuvinte ofensatoare,si sa demonstrati o capacitate maievoluata.

va multumesc,si o sa va scriu cum merge ancheta.am inteles ca voi fi scos de sub uramarire penala.sper sa fie asa.
Răspuns la discuția viol
CEÁRTÃ, certuri, s.f. 1. Schimb de cuvinte aspre(adesea ofensatoare) între două sau mai multe persoane; sfadă, gâlceavă. 2. (Rar) Neînţelegere, duşmănie, ură. – Din certa (derivat regresiv). Sursa: DEX '98.
am vazut judecatori si procurori manipulati destul de usor.impunandu-ma ca un narcisist,sau ca un om de nimic,am observat cu adevarat,cum faceti diferentiere sociala intre oameni.

era mai frumos sa mi se explice ca nu am o atitudine corecta,si ca ceea ce fac e imoral.
in plus,am fot gasit nevinovat in primul caz,si voi si in al doilea,deoarece,cred ca mai de nimic sunt fetele care accepta astfel de propuneri.

sunteti cativa oameni rai pe forumul acesta,care in loc sa ajutati chiar si un om de nimic,il vreti baga la inchisoare chiar nevinovat.cine e de nimic aici.?
asa e la noi,pedepsitit pe nedrept,din cazua ca omul nu are bani sa isi ia un paratori,si isi ia unul ca unii de pe forum,care il baga la racoare,ca doar pentru ca e acuzat de infractiuni sexuale si ca e un om de nimic.
cu totii avem drepturi egale..cat despre fete,ele nu au nici o vina niciodata,deoarece,sunt unii mamaosi,unii care ling in log sa isi bage limba in gura,si pica nvinovat baiatul,ca fata a fost agresata.dara fata de ce se da la el si accepta propunerile.nu conteaza ea e fata,saraca....


cu multumiri pentru fiecare mesaj in parte,va salut,si sper sa va aparati clinetii indiferent de statutul lor,pentru ca in romania daca nu ai studii,bani si relatii.judecatorul te considera un om de nimic,la fel ca si unii.
Răspuns la discuția viol
eu nu am de gand sa ma mai cert cu nimeni pe acest forum.am raspuns provocarilor voastre si nu imi sta in fire.acum nu stie cine e mai rau,provocatorul sau cel ce da valoare provocarii.cred ca primul e rau ial al doilea se ia dupa el.nu am avut de gand sa va impresionez,speriam sa ma impresionati dmv. cu niste sfaturi inteligente,dar am observat pe parcurs ca nu pot sa cer mai mult si m-am lasat in valul de nulitate prezentat de multi pe acest subiect.in afara de unul care gandeste.personalitatea mea este schimbatoare in functie de dorintele mele.nu puteti sa stiti mare lucru pe un forum.un om inteligent stie este ca si un cameleon.poate chiar auma v-am manipulat.si v-am facut sa imi aratati ce poate un singur neuron.nu ma ajutat nimeni.in speranta ca vor inceta atacaurile,va doresc o seara gandita.
Răspuns la discuția viol
va multumesc mult.asta mi-a spus si avocatul meu.aveti perfecta dreptate.acum cu proba apeleului telefonic si martorii,sigur o sa ies bine.va multumesc.