avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel ungureanu84

Activitate gabriel ungureanu84

Am intampinat o problema cu o firma de prestari servicii in sensul ca nu mi a convenit modul cum a decurs contractul ins ensul ca nu au fost prompti si foarte seriosi.Cu toate aceste cand am cerut sa m-i se rezilieze contractul au refuzat motivand ca perioada contractuala este si pentru anul in curs,fapt care m nemultumeste,ma simt chiar putin jefuit.cum credeti ca as putea rezolva aceasta nemultumire a mea?
Inca o chestiune ,am platit o taxa pentru o firma de mediere contracte de munca in strainatate si acum respectivi nu mai sunt d gasit#-o,pot s o consider o suma pierduta?
buna dimineatza,am o problema in recuperarea unei proprietati forestiere a bunicului,tru se pare ca dansul nu are titlu de proprietate,iar in cazul acesta eu nu executa o exploatare.De ceva timp tot umblu pe la primarie si ma izbesc de legislatie,ingreunandu-mi procedura.
Intrebarea mea este daca se mai poate obtine titlu de proprietate cu toate ca nu s a aplicat pentru nici o lege anterioara care oferea aceste drepturi.
va multumesc anticipat!
Buna ziua,am contactat o firma pe interent care plaseaza forta de munca pentru UE,in mod special pt germania,de vr eo sapt nu mai pot s iau legatura cu reprezentatii acestei firmei,problema mea este ca in baza unui precontract am achitat o suma de 150 euro si oalta taxa de 100 ron prin transfer bancar.consider ca firma respectiva a sistat activitatea,pe sleau au dat tzeapa,sunt convins c anu sunt singurul in aceasta situati.Credeti ca se mai pot recupera sumele respective?si dak a-s gasi o rezolvare in instanta?
buna ziua,sunt interesat pentru recuperarea unui fond forestier ce a apartinut bunicului,dar datorita anumitor legi a fost retrocedat unei Familii Regale,am incercat s fac anumite demersuri si anume cu Ocolul Silvic din zona respectiva,dar m-i s-a spus ca nu e tine de compatibilitatea lor,cat si personalul d la primarie imi par eputin nepregatit.Ca sa fac un istiric putin mai amanuntit,titlul de proprietate este emis pe numele fratelui buniculi,care acum este decedat,terneul figureaza si in arhivele primarii fiind pe rol in numelele bunicului
A-s dori un sfat sa stiu cui autotitati a-s p[urtea sa ma adresez
va multumesc anticipat!