avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare fond forestier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare fond forestier

buna dimineatza,am o problema in recuperarea unei proprietati forestiere a bunicului,tru se pare ca dansul nu are titlu de proprietate,iar in cazul acesta eu nu executa o exploatare.De ceva timp tot umblu pe la primarie si ma izbesc de legislatie,ingreunandu-mi procedura.
Intrebarea mea este daca se mai poate obtine titlu de proprietate cu toate ca nu s a aplicat pentru nici o lege anterioara care oferea aceste drepturi.
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:54, 21 Iunie 2010
da, prin proces.. e singura solutie daca nu ati formulat pe cale administrativa nici o cerere de retrocedare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren nerecuperat addac addac Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate ... (vezi toată discuția)
Recuperare proprietate forestiera gabriel ungureanu84 gabriel ungureanu84 buna ziua,sunt interesat pentru recuperarea unui fond forestier ce a apartinut bunicului,dar datorita anumitor legi a fost retrocedat unei Familii Regale,am ... (vezi toată discuția)
Retrocedare - intrebari alinanca alinanca Buna ziua! As avea nevoie de unele lamuriri pentru un domn in varsta care nu are posibilitatea sa isi faca aici un cont. Bunica dansului a fost proprietara ... (vezi toată discuția)