nu pot sa o vand ca nu-mi apartine, iar de predat leasing cine se baga ,ca mai sunt de plata 4600, are masina 3 ani iar noua este 6500. Este SEAT IBITA. Si inca ceva daca imi reesaloneaza ratele percep alta dobanda , mai mare-- unde ies?
ia urma cu 3 ani am luat in laesing o masina cu valoare totala de 12000 euro si pana acum am platit 7000. Stiu ca e pacat de banii platiti pana acum, dar am intrat in somaj si nu mai am putere financiara si sunt nevoita sa renunt si pentru ca a crescut cursul euro si la ei (firma de leasing ) intotdeauna cursul de facturare este varful lunii plus ca este cel de vanzare si de asemenea au pus in plus cresterea TVA -ma dispera si nu se mai merita. Am fost la firma de leasing sa o predau dar spun ca trebuie sa las 2 luni neplatite pana vor putea sa o ridice. Credeti ca nu-mi vor cere altceva- de plata decat masina ? si inca ceva..am auzit ulterior ca in perioada de somaj ai avea sustinere sau asa ceva din partea lor pt. 6 luni ,or trebui rambursati? dar daca nu te angajezi ce faci cum ii mai dai inapoi? Asi mai avea un an de plata ,dar mai e si rata reziduala de 2250 euro ..e prea mult.
sunt abonata la orange de 6 ani , timp in care nu am avut niciodata telefonul suspendat. Luna aceasta am facut o contestatie cu privire la aplicarea TVA pentru cei 10 EURO la asigurarea locuintei si asteptand raspuns (prin SMS se spunea ca voi primi raspuns in 10 zile-si nu a fost asa , fapt ce a dus la intarzierea din partea mea a platii telefonului) nu am platit abonamentul decat la 2 din cele 3 abonamente.Cu toate astea mi-au fost suspendate si cele 2 abonamente platite.Este legal sa-mi fie suspendate si cele platite ? ca doar abonamentul este platit pe o luna in avans?Nu pot renunta pt. ca am reinoit abonamentul de 6 luni pe 2 ani.
am chemat in judecata societatea la care am lucrat pt. plata salariilor compensatorii ,in urma concedierii, motivul fiind restrangerea activitatii, pt. ca desi solicitarea am facut-o eu firmei in scris, dupa 30 de zile nu am primit raspuns decat verbal-nu-.
termenul de judecata este maine 08.07.2010(si este prima infatisare) , intrebarea mea este pot cere instantei consemnarea in plus la cele solicitate initial, respectiv plata sal. compensatorii, si plata integrala a sporului de vechime pe perioada lucrata 2005-2010, am 28 ani vechime, si credeti ca daca nu am avocat pot reusi singura in acest proces ?,angajatorul spune ca nu se prezinta ca are avocat.