avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate Adikusz

Activitate Adikusz

In apartamentul de deasupra mea, proprietarul este plecat din tara si a lasat cheia unei cunostinte, care a "cazat" niste persoane, care refuza sa se legitimeze in vederea inscrierii in "Cartea de imobil", dar intr-o saptamana, ne-au inundat de 5 ori.
Au fost atentionati sa nu mai stropeasca pe langa vana cu dusul (inundatia nu este de la tevile de apa), alt vecin i-a amenintat ca-i da in judecata, dar toate acestea, au fost fara sorti de izbanda... ce putem face?
Am putea anunta proprietarul (prin SMS0 ca-l dam in judecata, sa anuntam politia ca locuiesc fara forme legale in imobil? Mentionez ca apartamentul respectiv, are si o restanta la intretinere de 5 luni!
Răspuns la discuția mai avem voie sa ne aparam?
Nu stiu, dar citind cele de mai sus, trag concluzia ca legile sunt proate in Romania. Adica sa fiu agresat, in inferioritate sa sa fiu tras la raspundere si pus la plata??? Dar ce trebuia sa faca omul? Sa se lase batut pina cadea lat sau chiar injunghiat si apoi?
Nu cred inspectorul de resurse umane are acces la documente cu caracter secret de asemenea nivel, incat sa i se ceara completarea unui astfel de declaratie; doar in cazul in care managerul de securitate a hatarat ca toata lumea din firma, (probabil si femeia de serviciu, portarul, etc._ sa completeze aceasta declaratie....
Nu cred sa fi fost undeva specificat asa ceva in CIM, dar poate ca au prins un contract si vor sa scoata o forma de confidentialitate, ca anexa la CIM; atata doar ca persoana insarcinata sa redacteze asta, se pare ca nu stie ce trebuie sa contina si a debitat tampenii. Daca se fac presiuni, nu cred ca-i poate imputa ceva, deoarece femeia adeclarat in rest tot ce se cerea.
Conform legii 677/2001, guvernul cred ca trebuia sa abroge aceasta lege, ca sa poata hatari prin alta lege sa-ti dai CNP-ul oricui...:hammer:
Ok...totul pare in ordine! Intrebarea mea este urmatoarea: mama stie ca i-a fost intentat proces si ca fetita a fost data tatalui? Poate ca nici nu stie de hotarare....
Exista apartamente in imobil (care este contorizat la consumul de apa), care nu dau citirea lunara a consumului. Cum se calculeaza consumul de apa pentru luna de facturare a cheltuielilor?