Buna ziua,
Am vandut un laptop second hand unei persoane cu care m-am intalnit, a facut teste si a zis ca e multumit. A cumparat laptopul si dupa 3 zile m-a sunat ca i se blocheaza si ca l-am inselat si ca se duce la politie.
Ce pot eu sa fac acum ?
Multumesc...
La primul proces nu m-am dus , la al doilea m-am dus dar nu am ramas ca mi a fost frica de ei si am vorbit cu judecatorul inainte si i-am zis care e treaba dar mi a zis ca trebuie sa stau neaparat si am plecat iar dupa ce s-a terminat m-am dus si am cautat grefierul care mi a zis ca procesul s-a incheiat si ca nu mai primesc nici o citatie. A urmat o scrisoare prin care ma instiintau despre sentintele la proces si am crazut ca am terminat iara cum 2 luni am primit prima citatie ca intimat parte vatamata. Eu am lucrat la o firma , am fost talharit si am chemat politia in acea seara dar nu am dat nici o declaratie, firma nu s-a constituit parte civila dar pe mine m-au tot chemat la politie sa ii recunosc si cam asta a fost. Respect
Revin cu acest subiect. Acum 2 luni am primit 1 citatie ca intimat-parte vatamata si nu m-am dus iar azi am primit inca una pentru iulie. Ce imi recomandati? Nu vreau sa ma duc pentru ca nu vreau sa ii mai vad pe cei care m-au furat si imi e frica. Ce trebuie sa fac ?