avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate GODEANU

Activitate GODEANU

Daca o persoana juridica cu domeniul de activitate , alta decat agricol, achizitioneaza un teren intravilan , poate sa il declare la primarie la categoria arabil?
Discuție ACORDARE SPOR
Va rog sa-mi spuneti in baza carei legi se acorda spor de conditii grele la funcionarii publici ( din administratia publica locala), va multumesc
Am fost detasata de la Combinatul Chimic Giurgiu incepand din anul 1986 pana in decembrie 1989 plus 3 luni concediu medical pentru crestrea copilului la Intreprinderea de Masini Unelte si Agregate Bucuresti si nu am avut carte de munca la Combinatul Chimic Giurgiu si am nevoie de o adeverinta din care sa reiasa perioada in care am lucrat acolo pentru recalcularea vechimii in munca la noul loc de munca ,nu stiu unde trebuie sa ma adresez deoarece vechea intreprindere nu mai exista, va multumesc
va rog sa-mi raspundeti care sunt legile in vigoare care imi pot permite suspendarea contractului de munca pt. interese personale si daca sunt si alte legi speciale care prevad aceasta si in ce conditii.va multumesc!
art.27 din legea 284/2010 se aplica in cazul unui functionar public incadrat ca refernt cu studii medii la serviciul impozite si taxe si care are studii sup. in domeniul tehnic si a absolvit un master in studii europene de administratie publica ? Daca da ,puteti sa imi spuneti cum?