avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendare din functia publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendare din functia publica

va rog sa-mi raspundeti care sunt legile in vigoare care imi pot permite suspendarea contractului de munca pt. interese personale si daca sunt si alte legi speciale care prevad aceasta si in ce conditii.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:20, 4 Iulie 2011
Functionarii publici nu au contract de munca. Daca este vorba de raportul de serviciu, acesta se suspenda, pentru interese personale legitime, in conditiile art. 95 alin. 2 din legea 188/1999. (pe o perioada cuprinsa intre 1 luna si 3 ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea raportului de serviciu Sanda67 Sanda67 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Lucrez intr-o institutie publica si am primit din partea forului nostru superior o adresa prin care ni se spune ca ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de munca la initiativa salariatului maria.dinca maria.dinca buna ziua, va rog sa-mi raspundeti si mie la cateva intrebari: 1. daca un angajat - functionar public face urmatoarea cerere: \'\' subsemnatul ... (vezi toată discuția)
Suspendarea la cerere a raportului de serviciu al functionarului public ciancu ciancu Aş dori să mă lămuriţi asupra următorului aspect: În temeiul art.95 alin.(2) al Legii 188/1999 privind statutul funcţionarilor publici raportul de ... (vezi toată discuția)