Buna ziua,
as dori sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
-Femeie,somer,39 ani as dori sa deschid un mic atelier cu maxim 2 angajati la tara care sa produca lenjerie pt.nou nascuti.
Care este procedura de accesare ,unde sa ma dresez,care sunt pasii de urmat,ce sanse de reusita as avea,care este cata nerambursabila,de cati bani ar trebui sa dispun initial,ma pot adresa vreunei banci pt.cofinantare?
Va multumesc frumos
Buna ziua,
va rog frumos sa-mi spuneti daca aflandu-ma in perioada de somaj pot sa ma autorizez ca si agent de asigurari ?Cum influenteaza aceste venituri ?Va multumesc
Mai am o nedumerire.Eu sunt un litigiu de munca cu actiune deschisa la tribunal pt.drepturi salariale neonorate.Prima infatisare e pe 25 iunie.Am inteles ca angajatorul se pregateste sa intre in insolventa.Care va fi desfasurarea acestui proces intrucat la data introducerii actiunii in instanta societatea era "functionala"
Va multumesc din suflet pt.promptitudine.
buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca in timpul somajului tehnic se poate declansa procedura de intrare in insolventa?Ce repercursiuni sunt asupra angajatilor?Se restrange activitatea,se poate intra in somaj cum influenteaza asupra veniturilor....Va intreb pt.ca din partea angajatorilor nu primim raspunsuri prea multe si doar ce mai auzim de la contabila
Va multumim
Buna ziua,
va rog frumos sa ma jutati cu un raspuns la urmatoarea intrebarea:
-in urma unei cercetari prealalbile pt.o fapta inexistenta(insubordonare)am primit un avertisment scris.Va fi acesta inscris in cartea de munca si /sau cum actioneaza aceasta sanctiune in viitor ?Va multumesc