avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate sandycraciun

Activitate sandycraciun

Răspuns la discuția Adeverinta concediu medical
multumesc pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Adeverinta concediu medical
s-a radiat din ianuarie 2016
Răspuns la discuția Adeverinta concediu medical
si ulterior voi putea elibera eu adeverinta aceea pentru medicul de familie?
Angajata a lucrat la un pfa care s-a inchis. Ii mai poate elibera adeverinta?

Multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua,

Am o angajata ce urmeaza sa intre in concediul de sarcina si lauzie. In firma lucreaza doar de 5 luni. Cum completez modelul nou de adeverinta medicala la sectiunea :

"Numărul de zile de concediu medical de care persoana asigurată a beneficiat în ultimele 12 luni este de ……………..zile, până la data de ……………."

Pot sa modific modelul standard si sa scriu 5 luni in loc de 12?

Angajata trebuie sa duca o adeverinta la medicul de familie si de la vechiul angajator, pentru restul de 12 luni?

Multumesc mult!
Răspuns la discuția Somaj dupa CCC
Am avut contract pe perioada determinata, acesta s-a incheiat in 31 decembrie 2010. La acea data eram in concediul medical de sarcina si lauzie, concediu care ulterior a fost platit de catre CNAS. Dupa cele 126 zile am intrat in CCC. Este posibil ca vechiul angajator sa trebuiasca sa ma primeasca din nou la locul de munca?
Discuție Somaj dupa CCC
Buna ziua,

In perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2010 am fost angajata cu contract pe perioada determinata. Din iaunuarie 2011 am intrat in concediu de cresterea copilului, iar inainte de expirarea primului concediu am intrat din nou in CCC pentru cel de-al doilea copil. In 10 decembrie mi se va termina CCC. Pot beneficia de somaj? Cand trebuie sa depun dosarul de somaj, inainte de terminarea concediului sau dupa?
Răspuns la discuția continuare ccc
Buna ziua,

Pana in ianuarie 2013 sunt in concediu pt ingrijirea primului copil, iar In ianuarie 2013 voi naste cel de-al doilea copil, pana la expirarea primului CIC. La locul de munca am avut contract pe perioada determinata. Ce acte sunt necesare in acest caz? Este suficient sa ma adresez primariei? Mai este nevoie sa iau ceva documente de la vechiul loc de munca?
Buna seara,

Ma confrunt cu o problema, sunt in anul 1 la master, cursuri de zi, cu frecventa, Din data de 04.01.2010 m-am angajat cu carte de munca si am contract pe perioada determinata pana in 31.12.2010. Eu ar trebui sa nasc undeva prin 12-15 ianuarie.
Tinand cont ca nu voi avea 12 luni lucrate pana la nasterea copilului, mai beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului? Se cumuleaza cu lunile de facultate? In cazul meu, pot intra in prenatal? Daca voi beneficia, indemnizatia cum se va calcula?