avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate cleo_cici

Activitate cleo_cici

Buna seara.Am si eu o nelemurire si daca ma puteti ajuta cu o informatie precisa v-as fi recunoscatoare.Am dat in judecata firma la care am lucrat pentru neplata salariilor si am castigat,dar trebuie sa platesc un executor judecatoresc pentru a intra in posesia banilor.Firma are sediul in Bucuresti ,iar eu am lucrat la punctul de lucru Marasesti ,jud. Vrancea.Este obligatoriu sa merg pana la bucuresti sa platesc un executor?In judetul meu nu se poate? Va multumesc.
Răspuns la discuția judecata
Daca in urma sentintei patronul nu plateste salariile restante trebuie neaparat sa platesc un executor?Nu exista si alta cale prin care patronul sa fie silit sa-si plateasca datoriile?Cu cat se plateste un executor?
Discuție judecata
In cat timp trebuie sa plateasca firma salariile restante daca ,dupa ce ne-am judecat am castigat procesul?
Discuție sesizare
Buna ziua.As dori inainte de toate sa va reamintesc ca in luna iunie,in urma sfatului dumneavoastra cu privire la drepturile mele salariale,am facut o sesizare la itm Bucuresti.Am primit raspuns de la acestia in care imi spun ca pana pe 30 iulie firma trebuie sa-mi achite salariile restante si bineinteles sa dovedeasca acest lucru.Problema este ca eu lucrez la o firma de salubizare MIVI TRADING care are in responsabilitate atat salubrizarea trenurilor cat si a garilor.Eu lucrez in statia Marasesti,dar am colege care lucreaza la vagoane in aceeasi statie.In urma sesizarilor mele care au fost in numar de 4,au primit bani lucratoarele de la vagoane ,dar nu si noi cele de la statie.Acum daca ei au aratat la itm ca au platit,noi nu stiu ce sanse mai avem sa primim ceva.Eu personal am sunat la patroni de nenumarate ori si imi inchid telefonul.nu stiu cum sa mai procedez,va reamintesc ca nu am mai luat salariu din luna februarie.Stiu ca o ultima solutie ar fi sa-i dau in judecata dar banuiesc ca pentru asta eu trebuie sa dovedesc printr-un extract de cont ca nu am primit nimic.Aici este iar o problema.Am avut card la Banc Post si a expirat in luna februarie.In acest caz cei de la banca mi-au inchis contul urmand ca firma sa-mi trimita un alt card la Banca Transilvania,ceea ce pana acum nu s-a intamplat.Acum eu nu pot sa scot nici un extract pe vechiul cont. Va intreb pe dumneavoastra cum as putea sa-mi recuperez salariile restante.Va multumesc anticipat.
Lucrez la o firma de salubrizare MIVI TRADING SRL si atat eu cat si colegele mele nu am mai primit salariul de 4 luni.Orice incercare de a rezolva pe cale amiabila cu patronii ne-a fost respinsa.Va rugam sa ne ajutati sa ne recuparam drepturile banesti.Va multumim.