avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate glia

Activitate glia

cine ma ajuta cu legea prescriptiei,am nevoie sa invoc exceptia prescriptiei
Răspuns la discuția citatie
da ia dat sotului meu in 2008 cadou o masina boss ca fiind agent[aducandui clienti la magazin],dar a spus ca este cadou
ma poate ajuta cineva sa fac o intampinare pt. o somatie de plata?Am dovezi de plata,iar una se prescrie?
intampinarea o pot face eu sau trebuie sa contactez un avocat?
dar pt. factura din 2008 ce sa fac nau trecut 3 ani si eu chitanta nu o mai am?
Discuție citatie
sfatuitima va rog am fost citata in judecata pt.somatie de platarespectiv 3 facturi neplatite[2006,2008,2009].Cele din 2009-am dovada platii,dar la celelalte nu le mai am.mentionez ca magazine mai proceda sa dea si asa numite chitante[pe o bucatica de hartie trecea suma si stampila magazinuluisi gata chitanta,am si cateva din acelea].Azi am vorbit cu el si a zis sa stau linistita ca imi va da si facturi pe celelalte doua ca nu stie ce a facut avocata lui.CE sa fac in citatie scrie ca trebuie sa depun intampinare?Sau sa iau legatura cu avocata lui?
Discuție citatie
am mai scris ,am fost citata in judecata pt. o somatie de plata.Cum am mai spus am dovada platii a ultimelor facturi catre un magazin de constructii .Azi mia spus paratul care ma dat in judecata sa stau linistita ca imi va da o chitanta si pe facturile celelalte din 2006 respectiv 2008.CE sa fac eu mai trebuie sa mai debun intampinare?SAU sa iau legatura cu avocata lui?
trebuie sa depun o intampinare.Am fost citata pt. proces in care mi se spune ca datorez cu 3 facturi neachitate din 2006,2008,2009.Mentionez ca am facturi doar pe cea din 2009,si una din 2006[o parte din suma atat am gasit].MAI POT SPUNE CA MAI AMasa zise chitante adica suma pe o hartiuta cu stampila pe ea.Cine ma poate ajuta