sfatuitima va rog am fost citata in judecata pt.somatie de platarespectiv 3 facturi neplatite[2006,2008,2009].Cele din 2009-am dovada platii,dar la celelalte nu le mai am.mentionez ca magazine mai proceda sa dea si asa numite chitante[pe o bucatica de hartie trecea suma si stampila magazinuluisi gata chitanta,am si cateva din acelea].Azi am vorbit cu el si a zis sa stau linistita ca imi va da si facturi pe celelalte doua ca nu stie ce a facut avocata lui.CE sa fac in citatie scrie ca trebuie sa depun intampinare?Sau sa iau legatura cu avocata lui?
am mai scris ,am fost citata in judecata pt. o somatie de plata.Cum am mai spus am dovada platii a ultimelor facturi catre un magazin de constructii .Azi mia spus paratul care ma dat in judecata sa stau linistita ca imi va da o chitanta si pe facturile celelalte din 2006 respectiv 2008.CE sa fac eu mai trebuie sa mai debun intampinare?SAU sa iau legatura cu avocata lui?
trebuie sa depun o intampinare.Am fost citata pt. proces in care mi se spune ca datorez cu 3 facturi neachitate din 2006,2008,2009.Mentionez ca am facturi doar pe cea din 2009,si una din 2006[o parte din suma atat am gasit].MAI POT SPUNE CA MAI AMasa zise chitante adica suma pe o hartiuta cu stampila pe ea.Cine ma poate ajuta