avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare - somatie de plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare - somatie de plata

ma poate ajuta cineva sa fac o intampinare pt. o somatie de plata?Am dovezi de plata,iar una se prescrie?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:11, 18 Iunie 2010
nu exista un model anume , ea se face in functie de motivele de fapt si de drept invocate in cererea de chemare in judecata
Intampinarea se intemeiaza pe disp.art.115-118 c.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare instanta gigiraut gigiraut Buna seara,am o datorie la intretinere si penalitati aferente pentru care sunt citat la tribunal pe 12 Mai 2010.Nu contest nimic.Trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Diferenta gothy gothy Sunt in chemat in judecata. In care din: intampinare sau cerere reconventionala trebuie sa detaliez argumentele prin care sa combat cererea reclamantului? Am ... (vezi toată discuția)
Intampinare validare poprire liviu2005 liviu2005 buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : sunt administrator la o societate comerciala si am primit urmatoarea citatie din partea judecatoriei; ... (vezi toată discuția)