Mulțumesc de răspuns, dar nu fac nimic cu ce mi-ați dat dv., fiindcă în online există multă neseriozitate tipic românească. Ei pun robotul ca să nu zici că nu ți-au răspuns,
Credeam că știți undeva, o clădire, o instituție ceva unde să merg, să vorbesc omenește cu un director, șef ceva, ca să îmi rezolve problema.
Dacă nu știți, asta este.
Dacă nu există, atunci mă lipsesc, cu online-ul nu fac nimic.
Oricum, mulțumesc de răspuns.
Unde, exact, aș putea să depun o cerere, o sesizare etc. pentru a fi rezolvate, cu privire la serviciul de telefonie mobilă Vodafone?
(Pe vremuri, în orașul meu, la ”telefoane”, exista un șef, un director ceva, la care intrai în audiență și îți spuneai problema. Dar acum, la centrele Vodafone, nu e decât o liotă de tineret care vinde diverse...dar nu ai cui să te plângi eventual, cu privire la diverse chestiuni ale cetățeanului față de Vodafone, nu tu un șef ceva, căruia să-i dai o cerere și să o citească, să o rezolve etc. Cu cereri online nu am încredere,Vodafone e ”închis” ermetic în propria carapace și nu răspunde.)
Deci la ce instituție fizică mă pot adresa cu cerere, discuție etc. în legătură cu Vodafone, în orașul meu?
Vă mulțumesc.
...Deci unele articole din presă care spun că ” cei care nu au muncit nicio zi, vor primi pensia minimă” sunt dezinformări, sunt false, nu?
Vă mulțumesc.
Eu știu că numai dacă ai calitatea de pensionar-bărbat sau femeie- conform legii, adică dacă ai muncit cel puțin 15 ani, și ai 63 la femmei și 65 de ani la bărbați, poți încasa pensia minimă. Dacă ai mai puțin de 15 ani-deci nu ești pensionar conform legii 360, dar și alte legi a pensiilor, nu primești decât ajutor social de la primărie sau venit de incluziune.
(Cunosc o fată care a muncit la viața ei cel mult 5 ani ,fata e în vârstă de 52 de ani în prezent și nu are de gând să se angajeze, nu are carte de muncă...dacă o mai angajează cineva.)
Așa este cum zic?
Vă mulțumesc frumos.
Nu am primit răspuns complet.
Adică mai sunt 4 persoane în afară de mine care plătesc taxa, dar eu nu vreau să plătesc,Deci nu sunt singurul pe acel mormânt cu taxa( 2 surori vitrege, mama lor, verișoară-mea și eu).
Să plătească ele în continuare în afară de mine, treaba lor.
Întrebare: Vreau să știu dacă mă pedepsește vreo lege cu ceva, dacă nu mai vreau să plătesc.
Vă mulțumesc frumos.
Bună ziua!
Vă rog fiți amabil(ă), și lămuriți-mă.
Suntem 4 rude care plătim taxe anuale pentru un mormânt al bunicilor decedați în 1979.
Or eu, le-am spus că nu mai vreau să plătesc nicio taxă, nici penalități de întârziere de la asdministratora cimitirului, vreau să mă scoată de la plata taxei, să plătească persoanele care au rămas,dacă vor.
Eu nu vreau să plătesc nimic.
Întrebare: mă poate pedepsi vreo lege pentru că eu nu mai vreau să plătesc acea taxă anuală pentru mormântul respectiv?
Vă mulțumesc mult.
O zi bună.
Mulțumesc, dar mai am o întrebare, ultima.
Vă rog, fiți amabil.
Pe acel mormânt sunt –cel puțin teoretic- 2 surori vitrege,mama lor și eu, în total ar fi 4 persoane.
Bunicii au murit demult, în anii 70.
Dacă eu nu vreau să plătesc așa zisa ”parte” a mea, rămân celelalte persoane să plătească mai departe taxa anuală,nu?
Administratora spunea că am restanță la plata taxei, dar eu nu vreau să plătesc nici restanță, nici penalități, nimic, nimic.
Întrebări:
1. în acest caz mă poate pedepsi vreo lege că nu vreau să plătesc nimic??
2. Rămân în continuare să plătească taxa celelalte 3 persoane??
Vă mulțumesc mult.
Bună seara!
Sunteți amabil să mă lămuriți?
Nu am plătit taxa anuală la cimitir, la bunicii mei, iar sora mea vitregă m-a pârât verișoarei mele că să plătesc și eu ”partea” mea.
Dar eu nu vreau să plătesc, și nu mai vreau să trec vreodată pe la acel cimitir, din motivele mele( bunică-miu mă bătea rău, așa că nu am niciun motiv să mai trec pe acolo!)
Deci nu vreau să plătesc, sunt oare forțat de vreo lege, care să-mi impună să plătesc taxa, dacă nu vreau???
În plus, am pensia sub 1600 lei.
Mă bagă la închisoare dacă nu plătesc???
Vă mulțumesc mult.
Vă mulțumesc de răspuns.
Păi, din moment ce doamna de la Pensii mi-a zis că va valorifica adeverințele mele depuse, înseamnă că ele sunt bune, sunt acceptate.
Și când ar trebui să mă aștept la o creștere a pensiei pe baza adeverințelor?
Cumva când umează să iau pensia în octombrie 2024, sau noiembrie?Va fi scrisă pe talon?
Vă mulțumesc.