buna seara.am un vw lt 46 de 4600 maxima admisa, am fost la firma vw sa o detarez sa nu mai am nevoie de licenta de transport si sa se conduca cu cat b.am platit cateva taxe,iar dupa 3 luni mi-au iesit aprobarile(actele)detarari. mai exact pe 31 08 2011. din diferite motive nu am reusit sa ajung la rar sa-mi treaca modificarile in talon. astazi in trafic ma oprit un agent de circulatie si mi-a ridicat placutele de inmatriculare,certificatul si mi-a dat o amenda de 20 000 de lei,10 000 in 48 ore. maine eram programat la rar sa fac omologarea. ce sanse am la o contestatie? multumesc
buna seara. am un teren pe care sunt amplasate o casa de vacanta si o magazie di lemn. accesul la teren il fac de 15 ani pe o poteca care se surpa continuu si are o latime de max 1m.la inceputul poteci din strada principala exista un hidrant. ce latime ar trebui sa aiba drumul ca sa pot sa-mi construiesc o casa?
buna seara. nu am drum la un teren pe care am o casa de vacanta si o magazie, ma judec cu 3 vecini sa imi permita trecerea pe drumul lor de acces dar nu vor.eu ajung la acest teren de 15 ani pe o poteca de maxim 1 m latime din cauza surpari cuntinue si o lungime de circa 200 m. la inceputul poteci <din strada principala> exista un hidrant. in cazul in care vreau sa construiesc o casa ce latime ar trebui sa aiba drumul de acces daca la inceputul ,,poteci,, exista acest hidrant?
buna seara. puteti sa-mi spuneti si mie ce trebui sa fac daca am un teren de 1000 m2 si nu am drum la el? sunt proprietar dar nu se stie pe unde a fost drumul in trecut.la nr meu mai sunt 3 proprietati care au drum de servitudine iar pana la terenul meu mai sunt 2 terenuri care imi impiedica trecerea.mentionez ca vecini nu sunt de acord sa folosesc si eu drumul lor si nu vor nici sa imi vanda.multumesc