avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate preda alin

Activitate preda alin

Răspuns la discuția amenzi auto
se poate dispune si suspendarea autovehicului pe o perioada de 6 luni?
Răspuns la discuția amenzi auto
amenda a fost data conform art 57 lit a 109/2005
Discuție amenzi auto
buna seara.am un vw lt 46 de 4600 maxima admisa, am fost la firma vw sa o detarez sa nu mai am nevoie de licenta de transport si sa se conduca cu cat b.am platit cateva taxe,iar dupa 3 luni mi-au iesit aprobarile(actele)detarari. mai exact pe 31 08 2011. din diferite motive nu am reusit sa ajung la rar sa-mi treaca modificarile in talon. astazi in trafic ma oprit un agent de circulatie si mi-a ridicat placutele de inmatriculare,certificatul si mi-a dat o amenda de 20 000 de lei,10 000 in 48 ore. maine eram programat la rar sa fac omologarea. ce sanse am la o contestatie? multumesc
am auzit ca nu se percepe taxa de prima inmatriculare pt autovehicule destinate transporturilor,este adevarat? multumesc
Răspuns la discuția drum de acces
nu mai e nevoie de intrarea masinii de pompieri deci poti sa construiesti
Discuție drum de acces
buna seara. am un teren pe care sunt amplasate o casa de vacanta si o magazie di lemn. accesul la teren il fac de 15 ani pe o poteca care se surpa continuu si are o latime de max 1m.la inceputul poteci din strada principala exista un hidrant. ce latime ar trebui sa aiba drumul ca sa pot sa-mi construiesc o casa?
Discuție drum de acces
buna seara. nu am drum la un teren pe care am o casa de vacanta si o magazie, ma judec cu 3 vecini sa imi permita trecerea pe drumul lor de acces dar nu vor.eu ajung la acest teren de 15 ani pe o poteca de maxim 1 m latime din cauza surpari cuntinue si o lungime de circa 200 m. la inceputul poteci <din strada principala> exista un hidrant. in cazul in care vreau sa construiesc o casa ce latime ar trebui sa aiba drumul de acces daca la inceputul ,,poteci,, exista acest hidrant?
Răspuns la discuția drum de acces
Am terenul de mai multi ani luat prin chitanta de mana,prin 2 martori,iar de curand am facut actele de proprietate in instanta.
Discuție drum de acces
buna seara. puteti sa-mi spuneti si mie ce trebui sa fac daca am un teren de 1000 m2 si nu am drum la el? sunt proprietar dar nu se stie pe unde a fost drumul in trecut.la nr meu mai sunt 3 proprietati care au drum de servitudine iar pana la terenul meu mai sunt 2 terenuri care imi impiedica trecerea.mentionez ca vecini nu sunt de acord sa folosesc si eu drumul lor si nu vor nici sa imi vanda.multumesc