avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate adriadna

Activitate adriadna

Răspuns la discuția LEGEA 153/2017
Multumesc.Un An Nou cu bucurii !
Răspuns la discuția LEGEA 153/2017
Multumesc pentru raspuns, insa tot nu stiu ce se va intampla cu cei care lucreaza in cumul functii de ceva ani
Discuție LEGEA 153/2017
Buna ziua. Am cateva intrebari legate de art 29 din L 153/2017:
1. Daca personalul didactic auxiliar din invatamant nu este mentionat in articol, inseamna ca NU are dreptul la cumul functii?
2.Personalul care a fost angajat in cumul functii cu mult inainte de aparitia acestei legi ... va fi demis?
3.Acest articol se poate aplica retroactiv?
Răspuns la discuția Cumulul de functii
Multumesc mult. Asta vroiam sa stiu.
Răspuns la discuția Cumulul de functii
Multumesc mult pentru raspuns. Am vazut si eu acest articol de lege, dar cineva din contabilitate sustine ca persoana care are cumul de functii , se angajeaza pe perioada determinatade maxim 36 luni- cred ca este conf art 82 alin (3) sau 83 din aceeasi lege. Asta nu inteleg : din moment ce postul a fost vacant si s-a ocupat prin concurs... de ce sa fie pe perioada determinata? Asta ma intereseaza : daca apare undeva in lege, cumulul de functii- obligatoriu pe perioada determinata. Multumesc
Buna ziua. M-ar interesa daca poate sa-mi spuna cineva in ce lege scrie , sau daca este precizat undeva ,perioada pe care poate fi angajata o persoana in cumul de functii. Este obligatoriu pe perioada determinata?
Bun.Multumesc mult pentru raspuns,nu am precizat insa, faptul ca paratul este MECTS si probabil si o universitate din Bucuresti.
Sau poate ca universitatea este chemata in instanta ca garant sau nu stiu cum se cheama.Imi cer scuze, nu prea cunosc termenii de specilalitate.
Buna ziua, v-as ruga sa-mi raspundeti, daca se poate , la urmatoarea intrebare:
Daca sunt din Bucuresti cu domiciliul stabil in Bucuresti dar vreau sa ma alatur unui grup de reclamanti (intr-o cauza comuna) din alta localitate...este legal? E posibil sa nu fiu primita datorita competentei instantei- domiciliul in alta locatie? Multumesc.
Da, multumesc ca mi-ati raspuns,stiu ca diploma este valabila,,,dar adeverinta? daca facultatea nu mi-a eliberat diploma in cauza scandalului inceput in 2009, dupa ce am sustinut licenta? Stiu ca este datoria facultatii sa-mi elibereze diploma, insa aceasta nu poate deoarece nu are tipizatele de la minister...si tot asa ..ne invartim in cerc..intrebare: cine poate sa conteste sau sa anuleze aceasta adeverinta? si daca se implinesc 3 ani de atunci mai poate fi atacata de cineva daca si-a produs efecte? daca am fost salarizata cu studii superioare...poate cineva sa ma retrogradeze acum?
Buna seara,as dori sa va prezint urmatorul caz, si daca cineva poate raspunde, va rog frumos,,astept:
Am sustinut examenul de licenta in iulie 2009, la univ "Spiru Haret"ID,Fac psihologie, promovat.Mentionez ca in anul inscrierii si de fapt pana la licenta si dupa aceea, era in vgoare Legea 84/1995, a invatamantului, unde NU se specifica creditarea FORMEI de inv.ci a SPECIALIZARII.Dupa agitatia care a urmat din 2009 si pana in prezent, consecinta- nu mi s-a eliberat diploma.
Adeverinta eliberata, nu a fost contestata de nicio instanta, interbarea fiind..poate acum cineva sa nu-mi mai recunoasca studiile, examenul de licenta(sustinut cu toti studentii de la zi, dupa aceeasi programa, in fata aceeasi comisii),daca aceasta adeverinta si-a produs efecte? Exista un termen de prescriptie? poate ministerul educatiei sa anuleze aceste studii? multumesc,mult,,anticipat