În acest an, mi am depus dosar de pensie anticipata parțial cu penalizare, mi a sosit decizia de pensionare, și am constatat ca per. 25.01.1988-11.06.1988
ce este în cartea de munca, și luata în calcul, nu corespunde cu adeverință de vechime depusa la oficiul de pensii, unde este o alta per. 25.01.1988- 30.09.1988, iar din 01.10.1988 am revenit și am fost angajata pe per nedeterminata, cf carte de munca.
Menționez ca în perioada sus menționată 25.01.1988 - 30.09.1988 am fost angajata per determinata pe perioada Concediu medical al altei persoane. , iar din 11.06.1988 am întrat în concediu prenatal.
Am avut dreptul la concediu prenatal în aceasta perioada?? Este considerata vechime?
Multumesc.
Sotul meu împreună cu fratelui dețin o casa cu teren, fiecare locuiește în partea lui de casa,dar soțul meu vrea sa și vândă partea lui, și am fost la un notar, care ne a spus ca trebuie sa facem dezmembrare imobil.
Am contactat o firma autorizată care executa documentația top cadastrala. Casa se va împărți conform măsurătorilor care s au făcut pe teren, ȘI curtea care se va împărți în doua? Dezmembrarea se face în 3 loturi, este corect? Va mulțumesc.
In perioada anilor 1982 -1985 am lucrat la CEC Agentia Predeal part time (6 ore/zi) incadrata ca mandatar, fara a fi inscrisa aceasta in cartea de munca.Intrebarea este cum trebuie sa procedam legal pentru a obtine din partea sucursalei CEC Brasov o adeverinta care sa ateste aceasta, adeverinta necesara pentru constituirea vechimii in munca, cu stima, .
Se retine contributia la sanatate de 6,5% pentru conventiile civile, in ce baza legala ? si daca este legal ca Casa Judeteana de Brasov sa activeze pe site o "lista a rusinii" asa au numit-o ei, si sa-ti perceapa aceasta cota de plata incepand cu anul 2005.
S-a depus contestatie, cu acte, copii dupa decizie de impune anuala, si copie dupa cartea de munca, si buletin.Casa de Sanatate invoca Legea 95/2006, cf,art,257 alin.1. Ma intreb de ce trebuie sa achitam 2 contributii si la conventii civile , si la locul de munca unde suntem incadrati cu carte de munca, Astept un raspuns cat mai urgent, Va multumesc.