avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate munteanu razvan

Activitate munteanu razvan

sa sters cazieru e gol cei cu pedepse peste 1 an trebe cerere la instanta
eu am avut 1 an suspendare si 3 incercare si sa sters de drept multumesc celor care au raspuns
multumesc pentru sfat dar nu am nici o sansa sa mi se stearga singur cazieru in 2012 cand am redobandit permisul era trecut pe cazier in alti 3 ani nu se putea sterge,si cam cat dureaza treaba cu cererea eu in 10 zile trebe sa prezint cazieru
in 2010 am primit 1 an cu suspendare si 3 ani incercare care sunt trecute in cazier,acuma am primit un post de munca unde am semnat un contract de munca si urmeaza sa le duc cazierul din cate am inteles sa intamplat ca sa mai fie angajati si alti si sa fie dati afara dupa ce au dus cazierul la firma. daca eu am semnat contractul si nam dus inca cazierul se poata sa ma dea afara din motivul ca este scris pe cazier un an cu suspendare

buna ziua an 2010 am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru ca am condus un auto cu numere false si pe atunci mi sa facut dosar penal si mi sa anulat carnetul,as vrea sa stiu cum se face reabilitarea pentru ca sa am cazierul curat.precizez ca permisul lam recuperat tot prin reabilitare am dat din nou pentru el si mai precizez ca am primit atunci sa platesc 600ron la anaf cred ca cheltuieli pe care nu leam platit dores sa stiu si daca acele 600ron au crescut cu trecerea anilor va multumesc .
Răspuns la discuția terminarea sentintei
poi nu ma prea pricep dar am primit ceva un act si la serviciu precum ceva de genu sa fiu luat in evidenta pentru ca am inchisoare cu suspendare de 1 an de zile si am mai inteles ceva cum ca trebuie sa fac o cerere catre politie inainte sa dau de carnet .
In urma cu un an am fost audiat pentru circularea pe drumurile publice cu numere false de inmatriculare la masina ,am primit atunci dosar penal si la proces 1 an inchisoare cu suspendare ,
Permisul de conducere mi-a fost anulat si as dori sa stiu cum se face sau ce se face pentru a putea da din nou de permis . Am inteles ca se poate dupa terminarea sentintei dupa 1 an de la proces final.
Se poate sa-mi explicati de ce este nevoie pentru a-mi recapata dreptul de a circula pe drumurile publice
Multumesc.
AM FOST CONDAMNAT LA 1 AN CU SUSPENDARE DEOARECE AM CONDUS UN AUTOTURISM CU NUMERE FALSE SI NEINMATRICULAT SI MIA FOST LUAT SI PERMISUL DE CONDUCERE PE 1 AN DE ZILE
SPUNETIMI VA ROG DUPA TRECEREA ACESTUI AN CUM POT REDA DE PERMISUL AUTO CA AM INTELES CA TREBE SA DESCHID IARA PROCES SAU LAMURITIMA VA ROG
Răspuns la discuția final de proces
da sigur 1 an cu suspendare mam uitat pe internet la judecatorie e judecatoria lipova si dosaru e 1116/205/2010
Răspuns la discuția final de proces
te rog poti sami spui cum sa ma gasesc pe just .ro si multumesc de raspuns
Discuție final de proces
buna ziua am fost audiat pentru faptele comise adica pt ca am condus un automobil pe drumurile publice neinmatriculat si cu acte false si am mai si fugit de semnalul de oprire al politistilor adica de ei si am primit condamnare la un an de zile cu suspendare si nu prea am mai inteles ce a mai zis procurorul acela .
vreau sa stiu daca primesc acasa rezultatul final pt ca nam reusit sa mai astept dupa el la judecatorie si daca mai pup carnet de conducere si cand. va multumesc