avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde trebuie sa apelez pentru a fi angajat cu cazieru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde trebuie sa apelez pentru a fi angajat cu cazieru patat

in 2010 am primit 1 an cu suspendare si 3 ani incercare care sunt trecute in cazier,acuma am primit un post de munca unde am semnat un contract de munca si urmeaza sa le duc cazierul din cate am inteles sa intamplat ca sa mai fie angajati si alti si sa fie dati afara dupa ce au dus cazierul la firma. daca eu am semnat contractul si nam dus inca cazierul se poata sa ma dea afara din motivul ca este scris pe cazier un an cu suspendare

Cel mai recent răspuns: munteanu razvan , utilizator 20:08, 26 Noiembrie 2015
Avand in vedere ca a trecut 5 ani ,poti sa deschizi in instanta o actiune de reablitare,si o sa se sterga condamnarile trecute in cazier
sau puteti face cerere la judecatoria de care apartineti pt reabilitare de drept

Acum depinde daca angajatorul o sa tina cont de condamnare si pt ce ai fost condamnat.
sfatul meu vb si tu cu angajatorul si spunetii situatia in care va aflati si cred ca o sa fie ingaduitor.
Succes!
multumesc pentru sfat dar nu am nici o sansa sa mi se stearga singur cazieru in 2012 cand am redobandit permisul era trecut pe cazier in alti 3 ani nu se putea sterge,si cam cat dureaza treaba cu cererea eu in 10 zile trebe sa prezint cazieru
~ Conținut șters la cerere ~
sa sters cazieru e gol cei cu pedepse peste 1 an trebe cerere la instanta
eu am avut 1 an suspendare si 3 incercare si sa sters de drept multumesc celor care au raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere cazier milka2013 milka2013 care este modalitatea de stergere a unui cazier la Judecatorie pentru o fapta savarsita in minorat ? si dupa cat timp ? ce urmari are nestergerea acestuia ? ... (vezi toată discuția)
Am fost si eu condamnat dump4 dump4 in anul 1994 spuneti va rog daca ami apare cazieru curat ,ce trebuie sa fac pt a obtine reabilitare tinand cont ca au trecut 13 ani de atunci si cit, dureaza ... (vezi toată discuția)
Cerere stergere cazier judiciar blagapaul blagapaul Buna ziua,am si eu o intrebare legat de stergerea unui cazier judiciar,si anume am avut condamnare 2 ani cu suspendare in urma unui accident rutier cu ucidere ... (vezi toată discuția)