in anul 1994 spuneti va rog daca ami apare cazieru curat ,ce trebuie sa fac pt a obtine reabilitare tinand cont ca au trecut 13 ani de atunci si cit, dureaza reabilitarea in tribunal ,,,,,, cit timp dureaza ,,,,,, ami trebuie pt la servici va multumesc
Oricum trebuie sa solicitati in instanta reablitarea, dar dati-ne datele acestea sa va spunem cand puteti sa o faceti si cum trebuie sa procedati. Cazierul nu se sterge de la sine, trebuie parcursi niste pasi.
am fost condamnat pt furt calificat am fost condamnat la 5+1ani din anul 1994 pina in anul 1997 din 1997 pina in prezent nu am mai savarsit absolut nimic va multumesc
Puteti solicita reabilitarea, faceti o cerere catre instanta care a judecat pe fond cauza ( prima instanta).
In cerere trebuie sa se mentioneze:
- adresa dvs.,
- condamnarea si fapta;
- localitatile unde ati locuit de atunci si locurile de munca pana in prezent;
- temeiurile cererii;
- alte indicatii utile ( nr . dosarului si alte date);
Anexati si actele necesare ( copie dupa actele de identitate etc.).
Puteti angaja un avocat care sa va ajute, sau solicitati informatii de la registratura instantei.
Nu putem preciza cu exactitate cat dureaza, dar daca la primul termen se constata indeplinite conditiile reabilitarii, de obicei ramane in pronuntare.
Apoi cu hotararea, solicitati stergerea din cazier.
Nu va termina la primul termen.
Ar trebui sa ii redacteze un avocat cererea ca sa stie cum sta treaba.
Registratura il trimite sa consulte un avocat:Pe ei nu ii intereseaza si nici nu stiu ce sa ii zica.
Reabilitare
negrila
nu stiu daca e buna sectiunea, dar ajutati-ma cu un raspuns. Cui ma adresez daca vreau sa gasesc o hotarare din 1994 de la judecatorie(eu nu o mai gases). sa ... (vezi toată discuția)