Buna dimineata. Am si eu o intrebare la dumneavoastra: In 03.2005 am savarsit o fapta penala de abuz de incredere transformandu-se in termeni judecatoresti in furt calificat simplu ce s-a sfarsit in 06.2007 si am primit o condamnare cu suspendare conditionata de 2 ani si 6 luni.
Acum trecand atata timp a-si putea sa ma reabilitez? Ca in intervalul asta de timp nu am mai savarsit nici o fapta. Si doresc daca binevoiti sa imi spuneti si mie pasii ce trebuie sa ii urmez pentru a beneficia de acest lucru daca este posibil,dar precizez ca am avut cu suspendare,nu inchisoare cu executare.
Va multumesc frumos! astept un raspuns urgent
Buna dimineata! am si eu o intrebare: in urma cu 2 ani am primit o amenda judiciara in valoare de 500 lei,acum 1 luna jumatate am primit o instiintare ca mi s-a pus proprire pe salar si pe cardurile care le am, am facut contestatie la aceea amenda si am castigat procesul.cum pot sa scap acum de proprire?am hotararea judecatoreasca.ce trebuie sa fac?
Si procesul de divort se poate deschide in orice oras sau trebuie obligatoriu acolo unde s-a incheiat casatoria?Mentionez ca numai am nici un document care sa ateste ca aceea casa s-a facut cu banii de pe mostenirea mea.
[ editat scris cu majuscule]
buna ziua.am si eu o intrebare: sunt casatorita de 13 ani,iar de 3 ani suntem despartiti,as dori sa divortez,dar el nu vrea sa imi acorde divortul,in urma casatoriei nu avem copiii,am construit o casa impreuna cu bani obtinuti din vanzarea unei mosteniri a mele.cum ar trebui sa procedez pentru a efectua divortul si partajul intr-un timp cat mai scurt,avand in vedere ca eu lucrez in italia si nu pot sa imi abandonez serviciul,deaoarece este singurul meu venit. va rog sa ma ajutati cu un raspuns! o zi buna
[ pe forum se scrie cu litere mici, multumesc
DOSARUL ESTE DEPUS LA JUDECATORIE DAR NU O GASESC,NU STIU NICI UN NUMAR DE DOSAR SI NICI DACA II SCRIU NUMELE NU GASESC
STIU ASTA,DAR MA INTERESEAZA SA STIU DACA SE POATE AFLA INAINTE.A INTREBAT GREFIERUL SI I-A RASPUNS CA IN LEGE NU SCRIE CA DETINUTUL TREBUIE SA STIE NR.DE DOSAR,
BUNA ZIUA.am o intrebare:daca cine este la inchisoare are dreptul sa afle numarul de dosar care a fost depus la instanta pentru liberare conditionata?
PERSOANA CARE ARE PROCESUL ESTE IN PENITENCIAR,IERI A AVUT COMISIE ACOLO SI TOT IERI I-AU DUS SI DOSARUL LA JUDECATORIE,NOI AM VREA SA STIM CAND I S-A STABILIT TERMENUL,DE ACOLO NU II SPUNE NIMENI,SI AM DORI SA AFLAM CAND ARE PROCESUL,ESTE PENTRU LIBERARE CONDITIONATA,CRED. VA MULTUMESC
BUNA DIMINEATA! AM SI EU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA.AS DORI SA STIU UNDE POT AFLA CAND ESTE UN PROCES IN AFARA DE SITE-UL JUDECATORIEI.VA ROG SA MA AJUTATI! ESTE UN PROCES PENAL
BUNA ZIUA!AM SI EU O INTREBARE:STITI CUMVA DACA SE FAC COMISII SPECIALE LA JUDECATORIE PENTRU LIBERARILE CONDITIONATE?MA INTERESEAZA DACA SE FAC LA JUDECATORIE?