avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE SALAR SI CARDURI
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE SALAR SI CARDURI

Buna dimineata! am si eu o intrebare: in urma cu 2 ani am primit o amenda judiciara in valoare de 500 lei,acum 1 luna jumatate am primit o instiintare ca mi s-a pus proprire pe salar si pe cardurile care le am, am facut contestatie la aceea amenda si am castigat procesul.cum pot sa scap acum de proprire?am hotararea judecatoreasca.ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:20, 23 Mai 2012
Prezentati hotararea definitiva si irevocabila dispusa de instanta de judecata la autoritateai care a emis instiintarea popririi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu- cuantum serban_alin85 serban_alin85 acum ceva timp (2009) am avut un proces civil cu o anumita persoana. s-a terminat procesul si urma sa ii dau persoanei respective suma de 5000 lei.. Azi ... (vezi toată discuția)
Hotarari potrivnice justice2010 justice2010 Salutare, Am o speta care imi da ceva batai de cap. As dori daca se poate, sa imi dati si mie un sfat. Problema este urmatoarea. In mai 2009, SC X SRL a ... (vezi toată discuția)
Instintare de proprire Cristat Cristat Buna ziua, astazi 13.11.2018 am primit de la primarie o instintare de proprire pentru doua amenzi contraventionale din martie respectiv aprilie, anul 2008, ... (vezi toată discuția)