acum ceva timp (2009) am avut un proces civil cu o anumita persoana. s-a terminat procesul si urma sa ii dau persoanei respective suma de 5000 lei.. Azi dimineata am primit in cutia postala o instiintare ca sa ii zic asa in care mi se aduce la cunostinta ca s-a dispus infiintarea popririi definitive asupra salariului meu.
Intrebarea mea este urmatoarea. Adica mi se ia tot salariu? si daca da cum este posibil. Din putinele mele cunostinte suma maxima care poate fi poprita este de 1/3 din salariu.
In hotararea judecatoreasca se stabileste pe langa suma de 5000 lei pe care eu trebuie sa o platesc catre persoana respectiva si ca ea: "obliga reclamanta sa achite paratului 700 lei cheltuieli de judecata". Acesti bani nu sunt scazuti din banii datorati catre ea?
In speranta unui raspuns cat mai pe intelesul meu va multumesc anticipat.
Salariul va va fi poprit in cuantum de 1/3 pana la plata integrala a debitului In ceea ce priveste suma datorata dvs., faceti cerere de compensare catre executorul judecatoresc.
Alte "instiintari" despre aceasta executare silita ati mai primit in decursul anilor inafara de cea despre care faceti vorbire?
In functie de datele concrete ale situatiei in care va gasiti puteti sa formulati contestatie la executare in care solicitati si suspendarea executarii silite. Contestatia la executare trebuie insa formulata in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostiinta de adresa de infiintare a popririi. E important sa nu pierdeti acest termen.
Poprire abuziva
cr3eatza
Buna seara,
Am fost in crestere copil pana pe data de 8.02.2018 si cu data de 9.02.2018 am revenit la serviciu. Intorcandu-ma la serviciu mi s-a pus o ... (vezi toată discuția)
buna ziua
marius20101991
as dori sa va rog sa imi spuneti referitor la oprire pe salariu. in 2012 am avut un procesc pe care l-am pierdut . in 02.05.2015 am primit de catre ANAF cum ca ... (vezi toată discuția)