avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate btraian

Activitate btraian

Buna ziua! Sunt la inceput de drum cu o florarie unde vand flori la ghiveci si flori la fir si nu stiu cum ar trebui sa fac cu florile care mor (fie ca sunt deja bolnave, fie ca se trec si nu le mai cumpara nimeni) si trebuie sa le arunc.
Ma gandesc ca din moment ce le-am inregistrat facturile, logic ar fi sa am si facturi cu vanzarea lor, iar eu cum nu le vand si sunt nevoit sa le arunc, cum justific asta in cazul unui control?
Mulțumesc amândurora!
Am nevoie de un avocat, cum îl aleg?
Bună ziua, am nevoie de un avocat și nu știu cum îl aleg de aici. Cum îl abordez? Cum se poate discuta, doar la birou sau și apel video? Care e un tarif mediu per ora? Dacă discuția durează 15 minute cum se procedeaza? Dacă e din alt oraș și se ajunge la proces, cum ma poate reprezenta?
Multumesc anticipat!
Buna ziua, azi imi expira cele 90 de zile de la cumpararea masinii. Programarea la transcriere este peste 3 zile. Vad ca legea zice de "solicitare" in "noul proprietar este obligat să solicite autorității competente de înmatriculare transcrierea transmiterii dreptului[... ] ".
Risc sa raman fara talon? Nu cred ca polițiștii vor lua cuvantul ala in seama. :(
3 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suma primita pe imobil se vede intrata in contul respectiv, de acolo de fiecare data cand au fost scosi se vede cat si cum (suma si modalitatea, atm sau banca). Daca au fost bagati bani in afacere se vede ca sunt veniti bani din afara afacerii, trebuiesc facute niste intrari, niste imprumututri, la fel si cheltuielile de calatorie, trebuiesc justificate din bani firmei. Daca ea are bunavointa de a va sustrage peste 25000 si dvs puteti apela la ANAF pt anumite clarificari.

Nu va luati dupa prapastiosii astia, trebuie doar sa demonstrati ca banii respectivi nu au intrat in folosul dvs(casa, masina, etc)!
Gata am trimis mail la ambele!

Ce e ciudat e ca paguba la masina e o bara sparta si o toba zgariata iar devizul de lucrari este de 7500 RON. Pana si mie mi se pare suspicios asta. Probabil ca si asiguratorul vede la fel...
Gata am dat mail la BAAR-ul lor.
Se pare ca asigurarea nu e falsa dar firma respectiva a decis sa anuleze toate asigurarile cu utilizatori romani. :(
Nu stiu cum as putea face cunoscut asta. Sunt mii in situatia asta.
La partea cu falsa m-am gandit si eu prima oara daar m-am uitat de 1000 de ori la holograma, ea arata veridica. In plus pe site-ul de verificari apare ca as avea asigurare, dar totusi nu... pun o poza la linkul urmator: [ link extern ] /
Asigurarea e facuta afara. Se mai poate adresa acelorasi institutii?

Firma respectiva spune ca "în baza poliței de asigurare depusă, am avizat asigurătorul bulgar Dallbogg care a infirmat valabilitatea poliței de asigurare". Desi pe asigurarea din mana,reala, foaia verde, scrie ca mai am inca 3 luni de aici valabilitate. :(
Care are intaietate actul din mana sau mailul de la ei?
Buna ziua, acum cateva zile am facut un accident, pagubitul a depus actele, si i s-a refuzat plata despagubirii. Firma asiguratoare este in insolventa, prin urmare era de asteptat sa dea un raspuns de genul asta.

Cel pe care l-am lovit, si pe care il inteleg pe deplin, omul fiind un domn in toata tevatura asta, mi-a recomandat sa ii platesc eu paguba sau ma da in judecata.

pot fi dat eu in judecata pt asa ceva?