avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Activitate gandbun

Activitate gandbun

Răspuns la discuția program vizita minor
eu am primit in 4 instiintarea si fostul sot in 6 pe instiintare scrie termen 15 ziole,deci pana in 21 am posibilitatea sa fac contestatie,dar...oricat am spus ca nu sunt de acord cu un program lund,decat cateva ore pe luna,instanta i-a dat acest program...si i-a crezut toate minciunile...copilul vrea la tata, dar numai cateva ore ,nu sa stea peste noapte,sau zili intregi,48 ore...copilul are 4 ani
Răspuns la discuția program vizita minor
nu eu ,sotul a cerut ,printre altele,doua weekenduri pe luna;instanta specifica asta in hotarare,iar la final scrie ca decide sa i se dea doua sfarsituri de saptamana..deci eu cred ca duminici
bine v-am regasit...
as dori daca se poarte sa ma lamureasca si pe mine cineva!
am terminat procesul de stabilire program vizita minor...si instanta a dat urmatorul verdict in favoarea fostului sot:doua sfarsituri de saptamana pe luna,doua saptamani in vacanta de vara si una in cea de iarna;dar nu inteleg care este sfarsitul de saptamana?dupa mine duminica....
Răspuns la discuția exista o lege de protectie
nu se poate!este un om bolnav psihic,dar nimeni nu vede...
buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un sfat!
sunt divortata legal de cateva luni ,am primit prin hotarare judecatoreasca incredintarea fiului meu minor,momentan ma judec cu fostul sot pt program vizita minor
problema este ca acesta nu imi da pace...ma hartuieste si ma terorizeaza psihic,ba chiar a venit la mine la lucru sa faca scandal;de copil ce sa mai zic..de cateori i-l dau, il aduce bolnav ...am facut plangeri la politie, la protectia minorului, dar vreau sa stiu eu nu am dreptul sa traiesc ca un om normal?nu pot avea liniste/unde ma pot adresa pt a fi lasata in pace odata
multumesc
Răspuns la discuția testament sau mostenire
multumesc de raspuns;
dar, nu exista si alta forma....ca cedare, mostenire...ei vor sa imi dea acest apartament ca eu sa fiu proprietara dupa moartea lor
buna ziua!
va rog ,as dori sa stiu cum trebuie procedat in cazul in care parintii mei, alaturi de care locuiesc in apartamentul lor,proprietate personala, vor sa imi dea mie acest apartament dupa ce ei nu vor mai fi .....mai am un frate care locuieste cu familia lui in alta localitate.
multumesc
Răspuns la discuția ordonanta presedintiala
multumesc...pt. raspuns;aveti dreptate ca exista si un tata care isi are rostul in viata unui copil...dar cand acesta il imbolnaveste de fiece data cand il ia mai multe ore eu ce baza am?sa astept sa ajunga copilul meu in spital
oricum, multumesc
o intrebare, va rog
sunt in proces cu fostul sot pt. stabilire program vizita copil minor;copilul mi-a fost incredintat mie in urma hotararii divort;sotul acum a deschis proces pt stabilire program vizita;am avut prima infatisare si am spus ca nu sunt de acord cu pretentiile lui.
problema este urmatoarea:sunt nevoita sa cer interzicerea acestuia sa mai ia copilul la el din mai multe motive, dar nu stiu daca pot face asta si cum, si daca trebuie un alt proces si martori...va rog ajutati-ma cu un sfat!
situatia este f. grava pt ca acest individ nu merita sa fie tata
multumesc