avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate lucirom

Activitate lucirom

Răspuns la discuția Act de confidentialitate
Cred ca am uitat sa spun-sunt si conditii de a nu transmite clienti-preturi-care cred ca intra la clauze de confidentialitate. Daca nu vrea sa renunte la acest act prin intelegere am sanse sa castig in instanta?
Răspuns la discuția Act de confidentialitate
Conditia sa nu lucrez 2 ani in acest domeniu si despagubiri materiale in care nu respect. Intrebarea este cum as putea contesta daca l am semnat sub presiune. Am colegi care pot fi martori ca daca au refuzat si au semnat obligatoriu demisia
Obligata verbal de angajator-daca nu trebuia sa semnez demisia-am semnat acum 2 luni un act de confidentialitate -patronul nu este roman. Pt ca sunt nemultumita as vrea sa va intreb daca exista o forma legala de a se renunta la acest act. De ex colegii care nu au semnat si au acceptat demisia pot fi martori? este legal acest act daca patronul nu e roman?
Discuție pfa sau srl?
cate activitati am voie sa declar cand ma inregistrez ca pfa?
eu as vrea-[]consultanta +comert +productie-mica ce-i drept dar vreau sa produc ceva pe care sa pot vinde si singura si prin alte magazine
credeti ca se poate-imi este groaza sa incep sa umblu pentru acte
mai am putin pana la pensie si pentru ca nu gases ceva ca lumea de lucru vreau sa-mi fac si un pfa
ca sa pot sa incep sa produc -nu pot cumara materiale pentru ca nu am acte pentru pfa si nimeni nu=ti vinde nimic
ce pot face?

daca fac srl e mai bine?
Răspuns la discuția angajat si pfa?
cate activitati am voie sa declar cand ma inregistrez ca pfa?
eu as vrea-[]consultanta +comert +productie-mica ce-i drept dar vreau sa produc ceva pe care sa pot vinde si singura si prin alte magazine
credeti ca se poate-imi este groaza sa incep sa umblu pentru acte
mai am putin pana la pensie si pentru ca nu gases ceva ca lumea de lucru vreau sa-mi fac si un pfa
ca sa pot sa incep sa produc -nu pot cumara materiale pentru ca nu am acte pentru pfa si nimeni nu=ti vinde nimic
ce pot face?
Răspuns la discuția angajat si pfa?
multumesc pentru raspunsuri -am inteles
Discuție angajat si pfa?
pot lucra ca angajat la o firma si sa am pfa ?
platesc darile pentru amandoua?
Discuție somaj
Buna ziua,

as vrea sa stiu-mai am 3 luni de somaj-daca am gasit o firma dispusa sa lucrez pe contract -lucrare colaborare la sume mici fata de somaj 100-max 200 -pe luna (in functie de cat este nevoie)pot lucra fara sa am probleme la somaj?
Discuție impozit
Cum depun declaratia de venit sau daca trebuie depusa daca in 2010 am lucrat asa:
- din ian pana in iunie la o firma cu carte de munca ce imi va elibera fis fiscala]
- sept-oct-noiemb si dec am lucrat cu acte legale in Germania
- in per iulie-aug-sept am un venit pe un apart inchiriat pe 3 luni

Deci intreb;
-depun fisa fiscala si in Rom si in Germania?

Multumesc
Buna ziua,

Sie cineva despre o firma din Pitesti care intermediaza intre altele locuri de munca in cehia pentru muncitori in industia electronica?
Cum putem verifica daca ceea ce comunica este si adevarat- se cer 200Ron la depunerea dosarului.
Multumesc