avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate lanisoara

Activitate lanisoara

Discuție Acordarea CCC
Buna ziua,
Sunt insarcinata in luna a 9a si as dori si eu sa stiu cate zile de concediu de maternitate sunt minim necesare pentru a intra in CCC.
Eu am lucrat pana acum cateva zile. Stiu ca in Codul Muncii concediu de maternitate poate insuma maxim 126, iar suspendarea CIM se face la 42 de zile de la nasterea copilului.
Intrebarea este, exista un minim de zile de concediu de maternitate?

Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Exista posibilitatea ca dupa noua actualizare sa se produca anumite erori in program? Mie imi genereaza niste corectii pe care eu nu le-am facut, cu niste date anterioare datelor in care au fost introduse contractele, iar cand vreau sa trasmit Revisalul on-line, nu imi da voie. Scrie o eroare la data contractului, imi schimba luna cu ziua, desi in program sunt introduse corect.
Cum pot rezolva aceasta problema?

Multumesc anticipat!

Anisoara.
multumesc de raspuns.
Buna ziua,

As vrea sa stiu si eu modul de acordare al concediului de odihna pentru contracte cu durata determinata. Dupa ce perioada se pot acorda si in ce conditii?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția REVISAL 2011
Multumesc mult de raspuns! sti cumva cum pot remedia totusi greseala?
Discuție REVISAL 2011
Buna ziua,
Am si eu o problema, am incercat sa suspend un contract in noul revisal, iar cand vreau sa salvez modificarile facute imi da eroarea: ¨Intervalul selectat se intersecteaza cu o operatie de incetare/reactivare Contract suspendat¨
Eu nu am facut altceva decat sa preiau contractul di Revisalul anterior.
Cum pot rezolva aceasta problema? Sau cine ma poate ajuta pentru ca cei de la ITM au spus ca nu stiu cum sa ma ajute.

Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am auzit ca s-a schimbat legea de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului,
ca ar fi necesar sa am lucrat 1 an inainte de a ramane insarcinata pentru a putea primi ajutorul pentru crestere copilului,
Este adevarat!!!