Nu are antecedente , tot ce v-am relatat este real si complet !
Multumesc !
Buna ziua ,
Am mai multe intrebari , daca se poate sa ma ajutati ! Prietena mea a fost condusa la sectia de politie in urma sesizarii de catre Carrefour ca aceasta ar fi deteriorat un ambalaj de la o jucarie !
In fapt aceasta a incercat sa sustraga anumite bunuri (2 pixuri si o antena tv) , le-a pus in geanta dar in cele din urma le-a lasat in magazin.Pe langa acestea intentiona sa cumpere o jucarie dar s-a razgandit din cauza pretului si a lasat-o inapoi la raft. La iesirea din magazin (la casa) dupa plata cumparaturilor a fost condusa intr-un birou pentru perchezitie , nu a fost gasit nimic asupra sa dar i s-a adus la cunostinta DOAR ca a deteriorat un ambalaj din care lipsea un obiect (fapt negat de prietena mea , ea spune ca i-a adus alt ambalaj nu acela pe care intentiona sa-l cumpere). A fost condusa la sectia de politie , amprentata fotografiata luandu-i declaratie , in care a mentionat ca nu a deteriorat nimic , ca acela nu era ambalajul la care s-a uitat ea.
Domnii politisti i-au dat crezare prietenei mele , au spus ca nu se va intampla nimic , dar anchetatorul a spus ca va inainta "cazul" la judecatorie unde cei de la Carrefour vor avea obligatia sa probeze cu camerele de luat vederi !
Intrebarile mele sunt urmatoarele : Daca nu s-a gasit niciun obiect sustras , dar pe camera se vede ca a bagat in geanta , dar le-a scos ulterior , se poate acuza de ceva? In cazul distrugerii unui ambalaj este fapta penala? Care este incadrarea acesteia ? Trebuie contactat un avocat? A procedat corect ca i-a lasat pe domnii politisti sa o amprenteze , fotografieze si sa-i ia declaratie? Ce poate face in acest caz?
Multumesc pentru raspunsuri anticipat !
La mentiuni scrie urmatoarele: P.V. intocmit in lipsa,intregistrat video caseta 1338,poate fi admisa ca martor acea caseta?
Salut,din cate stiu eu,ce am mai citit si eu,procesul verbal nesemnat de catre contravenient ramane la el,probabil domnul Garcea l-a luat neavand martor asistent care sa semneze altfel daca faceati contestatie a-ti fi castigat!
Pe 3 iulie mi s-a ridicat ,azi am primit P.V. acum vin si intrebarile:
Daca in P.V. nu se dispune imobilizarea(ridicarea)vehiculului este nula ridicarea?
Mai poate dispune altcineva ridicarea in afara de BPR?
Mai poate exista alt PV?
Si inca ceva,P.V. este intocmit in lipsa si nu exista martor asistent,dar exista o inregistrare ,este nul?
Deci daca nu ma gaseste la domiciliu se prescrie? Asta ma intereseaza.
Am o nedumerire,ar trebui sa primesc un proces verbal pentru stationare neregulametara(procesul verbal este nesemnat de mine).
Am C.I. provizorie deoarece am pierdut contractul casei.Eu numai locuiesc la acea adresa din buletin casa fiind in proces de revendicare pe legea 10/2001.
Intrebari: 1.Trebuie semnatura de primire atunci cand vine postasul sau o lasa in cutie?
2.Daca nu o primesc in termen de 30 zile se prescrie?
Firma care mi-a ridicat autoturismul mi-a avariato si as dori sa o actionz in judecata pentru a-mi plati daunele de reparatie a masini(n-am casco).Dovada este urmatoarea:in actul de constatare in care sunt trecute avariile masinii inainte d a fi ridicata nu sunt trecute avariile care au fost facute dupa incheierea manevrelor de ridicat,transportat si depozitat respectiv decalarea aripilor fata stanga si dreapta.Eu am constatat dupa ce am platit,cand am vrut sa intru in masina,eu am mers la domnisoara casiera unde mi-a dat procesul verbal de predare a autovehiculului pe care am trecut la mentiuni avariile pe care le-am constatat,in procesul verbal este trecuta data si ora de primire,semnatura si stampila firmei si a mea,deci avarile au fost facute de ei.Pe ce cale sa-i actionez in judecata?Penala sau civila?Dovada merg maine la politie sa o iau.
Si cam la ce pret m-ar duce un avocat?E criza stiti si dvs cum este.
Buna dimineata,numele meu este Radu Andrei si in data de 2.07.2010 i-am imprumutat masina proprietate personala unchiului meu,el ajungand in zona blocului,respectiv a locului de parcare al sau unde isi parcheaza de obicei masina sa,dar locul era ocupat de un alt autoturism,nevrand sa provoace neplaceri celui care a parcat in locul respectiv a parcat masina perpendicular in spatele acestuia,el neputand sa iasa,a-2-a zi 3-07-2010 (ziua mea de nastere,cadou surpiza) acel individ care parcase in locul lui a sunat la 112 pentru ca i-a fost blocata masina(mentionez ca acele locuri nu sunt cu plata dar de 6 ani el isi parcheaza masina acolo dar avand probleme cu masina care era in service i-am imprumutato pe a mea,din pacate)si masina mi-a fost ridicata,inca nu am fost sa iau procesul verbal de la udriste o sa merg luni!
Acum sa va explic ce am patit.Masina a fost dusa la Rosal Group Tractari din zona statia de metrou Republica,masina am gasito avariata(ambele portiere au fost deplasate nefiind posibila deschiderea normala a masinii fara a produce daune aripilor fata stanga respectiv dreapta)in acel act de constatare in care se trec avariile masinii la momentul ridicarii nu se specifica avarierea aripi stanga sau a vre-unei portiere.Ce doresc eu de la dvs. distinsi avocati,ce masuri as putea lua si daca se poate sa-mi raspunde-ti cat mai curand as fi foarte recunoscator,mentionez ca in zona in care a fost ridicata este zona din spatele blocului,unde sunt locuri de parcare pentru locatari si deci cred ca este privata,nu cred ca am incalcat regalumentul, mai precis Art. 143 din regulamentul legislatiei rutiere.Ce este de facut?
Masina am luato de acolo aseara in jurul orei 19:30 avariata,am trecut in fisa aceea avaria produsa de ei,document in 2 exemplare.
Astept raspunsul dumneavoastra,multumesc anticipat.
Respect!