avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate ana_abo

Activitate ana_abo

Un salariat al trezoreriei are voie sa elibereze extras de cont oricarei persoane care vine si-i cere? A ajuns cu extrasul in instanta un ,,roman". E vreo lege ceva in acest sens, sau pot da tot felul de informatii oricui salariatii de la stat?
Poate fi schimbat din actul constitutiv un administrator daca el nu este de acord si nu semneaza hotararea? Actualul act prevede ca cei doi sa poata lua decizii numai impreuna. Este si asociat cu 28%. Mai sunt : unul cu 52% su unul cu 20%. Cel cu 20 a vandut p.s. celui cu 52 si prin urmare acesta cumuleaza 72% si vrea sa fie unic administrator. Sunt sanse?
Răspuns la discuția schimbare administrator
Da, administratorul este si asociat si are 28%. Mai sunt 2 asociati unul cu 20% si unul cu 52%. Cel cu 20% a vandut partile celui cu 52%.
Poate fi schimbat din actul constitutiv un administrator daca el nu este de acord si nu semneaza hotararea? Actualul act prevede ca cei doi sa poata lua decizii numai impreuna.
Banuiesc, ca daca face dovada ca ea mosteneste da la mama ei nu imparte cu sotul nimic!
Probabil pe un borderou intra mai multe persoane sau chiar toate platile din ziua respectiva!
Răspuns la discuția Asigurare de sanatate-CAS
Contractul odata incheiat in 2010 a ramas acolo valabil. Am mai auzit cazuri asa, nu sunteti prima. Poate trebuia reziliat contractul la casa de sanatate.
Se poate redacta procesul verbal de sedinta AGA pt.schimbarea unui administrator in 3 exemplare originale? Sau doar unul si se face copie daca e nevoie!
Un salariat a lucrat cate 2 ore peste program in zilele de L,M,M,J deci are 8 ore suplimentare. Nu se platesc ci se da o zi libera in intervalul urmator.
Cum se intocmeste pontajul in luna cand se lucreaza suplimentar si cum in luna cand e liber si e pontat?
Multumesc!
Cum este bine sa fie completata o lista de inventar?
De ex. pt. mijloace fixe la pret unitar 5000 lei, la valoare contabila 5000 lei asa cat a fost in factura de cumparare, la valoare de inventar (dupa 3 ani de ex.) se trece o valoare mai mica in lista la inventar? Adica se scade amortizarea? Sau se trece aceeasi valoare si nu sunt diferente.
Multumesc.