avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare administrator

Poate fi schimbat din actul constitutiv un administrator daca el nu este de acord si nu semneaza hotararea? Actualul act prevede ca cei doi sa poata lua decizii numai impreuna. Este si asociat cu 28%. Mai sunt : unul cu 52% su unul cu 20%. Cel cu 20 a vandut p.s. celui cu 52 si prin urmare acesta cumuleaza 72% si vrea sa fie unic administrator. Sunt sanse?
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 23:33, 23 Septembrie 2014
Buna seara,

Asa cum v-am spus si in topicul deschis anterior pe acelasi subiect, sanse sunt.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator ana_abo ana_abo Poate fi schimbat din actul constitutiv un administrator daca el nu este de acord si nu semneaza hotararea? Actualul act prevede ca cei doi sa poata lua ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator in firma nrac nrac As dori niste raspunsuri la: 1.Firma (micro)are un singur angajat - director. 2.De unde rezulta ca el poate face angajari in firma? 3. Dca are acest drept ... (vezi toată discuția)
Probleme cu actionarul minoritar al unei societati pe actiuni etta etta Suntem o societate pe actiuni si avem probleme cu unul dintre actionarii minoritari. Am facut modificari la actul constitutiv al societatii si pentru a ... (vezi toată discuția)