avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Activitate paraschiva13

Activitate paraschiva13

Buna ziua! La firma la care lucram s-au redus posturile al meu a fost desfintat as vrea sa stiu am dreptul la somaj daca am 6ani vechime in munca si acum sunt student la facultate curs de zi.Multumesc anticipat!
Buna ziua!
As vrea sa stiu de unde pot sa aflu daca firma la care sunt angajata cu jumatate de norma (nu am primit salariu din luna Ianuarie) i-mi plateste la zi contributiile la sanatate,pensie si somaj?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Intarzieri cu plata salariului
Situatia este mai complicata pentru ca sutnt angajata la o firma care nu are sediul in orasul meu (este o firma de curatenie care face curat in institutii publice) am vorbit cu administratoarea ea mia spus nu are de unde sa plateasca pentru ca nu au primit banii nici ei.Eu inteleg dar banca pe mine nu ma intelege numai cu comisioane usturatoareAsadar nu imi ramine decit sa imi caut alt loc de munca si speranta ca firma poate dupa luni de zile va binevoi sa plateasca pentru munca mea.
Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!

In contractul meu cu firma la care sunt angajata ziua plati salariului este 27 a fiecarei luni reprezentand salariul pe luna anterioara.Firma intarzie regulat cu plata salariului pe aceasta data (inca nu am primit salariul de pe luna decembrie) avind rata la banca cu scadenta pe 30 a luni ar fi inportant sa primesc salariul la timp pentru ca altfel nu am de unde plati ratele .Ce pot sa fac ?
Daca vreau sa lucrez la doua firme cu contract de 4 ore fiecare cartea mea de munca unde va fi si cum se va opera in ea( una dintre firme fiind in alt oras )