Am semnat azi un anteprecontract de vanzare-cumparare si la dispozitii finale apare trecut ca,cumparatorul poate intra in stapanire de fapt de azi si in stapanire de drept drept la semnarea actului de vanzare cumparare,asta inseamna ca se poate muta acolo daca noi dorim acest lucru?Daca am accepta ,ce am putea risca avand in vedere ca actele nu ii da dreptul inca de proprietar.
Am fost 4 frati.Unul dintre frati a decedat in 5 februarie 2012.Nu a fost casatorit si nu are copii din vreo relatie.In ultimii ani din viata noi am avut grija de el.A stat intr-o garsoniera ,singurul bun pe care l-a avut.Intrebarea mea este cand se poate deschide succcesiune de la data decesului ,conform ultimului cod civil,avand in vedere ca noi,fratii suntem singurii din masa succesorala dupa parinti(ambii decedati)..Va multumesc .
In cadrul Asociatiei avem angajati cu contract de munca de la 01.03.2011.Pentru ianuarie si februarie 2011 au avut conventie de prestari servicii.Intrebarea mea este ce fisa fiscala fac pentru presedinte care a luat un venit pe tot anul 2011 si pentru care asociatie a platit si depus decl.112 lunar si ca angajator.Fac fisa fiscala 210 sau depun formularul 205.
Multumesc.
Buna seara.
Pana pe 29 februarie trebuie depuse la administratiile financiare de care apartine angajatorul fisele fiscale pentru angajatii cu contract de munca(fisa fiscala 210)si 205 pentru cei ce au desfasurat lucrari in cadrul asociatiei si au luat un venit.Ce doresc sa stiu este ca nu stiu ce fisa sa depun pentru cei ce au contract de mandat(presedintele asociatiei sau cenzorul)pentru care am platit toate contributiile si ca angajator.
Va multumesc.Totul depinde acum de hotararea adunarii generale sau a comitetului cum vor sa fie repartizate aceste cheltuieli pentru reparatiile la instaltiile sanitare comune.
Multumesc.
As dori sa imi m-ai spuneti daca aceasta inlocuire a coloanei a fost facuta pe o alta scara decat cea pe care sta proprietarul respectiv care are centrala termica,tinand cont ca este o singura asociatie de proprietari(nu sunt separati pe scari in asociatii de proprietari) este obligat si el sa plateasca pentru ca mi-a invocat si acest motiv pentru care refuza plata acestei reparatii.
Cheltuiala cu inlocuirea unei coloane comune de apa calda pe verticala dintr-un imobil se repartizeaza conform cotei indivize si trebuie sa plateasca si cei care si-au pus centrale termice de apartament si s-au debransat de la RADET?
As dori sa imi spuneti care este articolul de lege care ii obliga si pe acesti proprietari sa plateasca pentru ca sunt unii care refuza sa participe la aceasta cheltuiala.
Va multumesc.
Cheltuiala cu inlocuirea unei coloane comune de apa calda pe verticala dintr-un imobil se repartizeaza conform cotei indivize si trebuie sa plateasca si cei care si-au pus centrale termice de apartament si s-au debransat de la RADET?
As dori sa imi spuneti care este articolul de lege care ii obliga si pe acesti proprietari sa plateasca pentru ca sunt unii care refuza sa participe la aceasta cheltuiala.
Va multumesc.