Buna seara! si eu am patit acelasi lucru cu ex sot,ajunsesem sa nu ma pot duce nici pana la magazin cu toate ca eram la 8 km distanta. Cu politia...........JALE....mai ales daca sunteti din aceiasi localitate.Eu am fost sfatuita de un cumnat de al meu care este tot politist,sa ma adresez sefului de politie capitanul de peste localitatile din imprejur.Acolo mi-a luat declaratie pt ca am cerut audienta,unde l-a chemat si pe el si de atunci daca se mai apropia de mine urma sa il aresteze.La mine a functionat,de atunci eram cat de cat mai linistita si puteam sa imi duc copii la scoala! Va doresc mult noroc si atenti cu oameni ca ei care l-i se "umfla muschii"numai in fata femeilor!
Continuarea subiectului cu orele de vizita, scrise de mine,am avut azi o convorbire telefonica cu ex sot,cu prtinderea ca nu mai vrea sa continuam cu atatea procese(deschise tot de el),sa decid eu programul de vizite pentru fete,iar el fiind deacord cu ceea ce ii acord eu in fata instantei. Oare se poate proceda astfel in ziua judecatii adica poimaine,fara alte amanari?risc sa platesc cheltuieli de judecata cum a cerut in actiunea depusa (el avand avocat)???
am terminat divortul cu multa bataie de cap,apeluri,recursuri,amanari de m-au tinut un an de zile pe drumuri si multe luni fara fetitele mele.Am primit fetele in grija mea,iar ex sot nu a primit ore de vizita si acesta ma chemat in instanta pentru acordarea orelor de vizita cu toate ca eu las fetele sa se duca la tatal lor pt ca am considerat ca, daca noi am divortat si am avut atatea probleme din cauza lui ,nu trebuie sa ne razbunam pe copii.Insa ceea ce ma nelinisteste este ca el a cerut asa: in fiecare saptamana de vineri pana duminica;in luna august in vacanta de vara;prima zi de sf Pasti;de zilele lor de nastere si in vacanta de iarna de Craciun, cerandu-mi pana si cheltuieli de judecata. CE SA FAC????eu nu am avocat si nu sunt deacord cu acest program exagerat cerut tinand cont ca fata cea mare este in clasa a 7 a si urmeaza la sf de saptamana meditatii,iar cea mica de 6 ani este la gradinita,ceea ce mi se pare foarte obositor pt ele.in plus cea mare refuza sa se duca in vizita la el. Va rog astept un raspuns!!!:help:procesul este pe 16 decembrie.mentionez ca acesta nu le da nici macar alocatia de stat si nici pensia alimentare in valoare de 200 lei de un an de zile decand a decis instanta.
sunt parte vatamata in proces cu ex sot si am fost citata in instanta,in dosar penal-lovire si violente art.180 alin 2 indice 1 cod penal.la prima citatie emisa am cerut termen pentru am-mi angaja aparator cu speranta ca imi va da ex sot ceea ce mi-a furat in timpul altercatiei(un tel mobil si o camera video/foto)fiind scumpe si primite in dar de la actualul meu "sot"am insistat sa m-i le inapoieze.Acestea mi-au fost inapoiate in parcursul lunii primite ca termen in instanta.si acum nu mai vreau sa continui cu acest proces penal.Ce pot face ca sa nu ma prezint in instanta de judecata????Va rog daca se poate sa imi raspunda cineva...........:(
In sfarsit am alaturi pe fetitele mele:hugall:am avut parte de un divort dureros si lung mai ales ca am stat mult fara copii mei,dupa divort a urmat apelul care i-a fost respins,a mai continuat cu recurs crezand ca poate poate nu o sa mai plateasca pensia alimentara copiilor,care nici pana la ora actuala nu l-ea dat nici un fel de ajutor.S-a incheiat avand eu castig de cauza si incredintandu-mi cele doua fete obligandu-l pe ex la pensia alimentara de 200 ron.
Va multumesc celor care ati fost alaturi de mine si pt sfaturile voastre.Va doresc numai bine si SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi!!!!
:help:#-o#-ova rog daca ma puteti ajuta macar cu o indrumare,sunt in divort si am doua fete pe care prima instanta m-i le-a dat spre ingrijire...ex sot a facut apel pt ca a nu plati pensie alimentara sperand sa ii dea o fata lui.in acest timp ma convins sa las si pe la el fetele in vacanta,cu scopul de a o intoarcepe cea mare de 12 ani impotriva mea cum a sai reusit.fetita cea mica de 5 ani cu greu vroia sa se duca la el,dar am zis sa fie bn pt toti si totusi s-au dus amandoua.si acum nu a mai vrut sub nici o forma sa imi mai dea nici macar pe cea mica cu toate ca a recunoscut ca nu poate avea grija de ele.la apel a mai reusit sa amane o luna pana la decizia judecatoarei care sa aratat total impotriva faptei lui.infatisarea a avut loc pe 1 iulie si urmeaza pe 29 iulie.credeti-ma ca sunt disperata nu pot avea legatura cu nici una din ele,ce pot face sa o iau macar pe cea mica pana la definitivarea procesului?acolo nu sunt ingrijite cum trebuie si stau intr-un aturaj destul de rau.