Continuarea subiectului cu orele de vizita, scrise de mine,am avut azi o convorbire telefonica cu ex sot,cu prtinderea ca nu mai vrea sa continuam cu atatea procese(deschise tot de el),sa decid eu programul de vizite pentru fete,iar el fiind deacord cu ceea ce ii acord eu in fata instantei. Oare se poate proceda astfel in ziua judecatii adica poimaine,fara alte amanari?risc sa platesc cheltuieli de judecata cum a cerut in actiunea depusa (el avand avocat)???
Programul de vizita va fi stabilit de catre instanta de judecata , avand ca reper interesul superior al copilului.Este o situatia familiala tensionata?Atunci protejatii copiii de un mediu ostil, tramatizant, care nu ar genera decat confuzie , teama, nesiguranta.
In tranzactia cu privire la pastrarea legaturilor personale cu minorii, cereti sa fiti prezenta si dumneavoastra ( sau alte persoane apropiate, rudele, spre exemplu).
In acest mod, veti sti cum va fi consolidata legatura dintre sot si fiicele dumneavoastra, si, in cazul in care educatia , cresterea , le-ar fi afectata, sa puteti actiona .
Un mod de comunicare eficient poate solutiona aceasta conflict.
Succes.
Vizita copil
Maciprian
Buna ziua
Sunt divortat si fosta sotie ma ameninta ca nu ma mai lasa sa vad copilul daca il mai iau la noua mea casa si in prezenta noii mele partenere .
In ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor
kykyna
Buna ziua,
As dori sa va intreb si eu ceva sunt cu procesul pe rol cu tatal copilului meu,s-a dus si mi-a facut plingere la prot copilului ca ma opun sa isi ... (vezi toată discuția)