am terminat divortul cu multa bataie de cap,apeluri,recursuri,amanari de m-au tinut un an de zile pe drumuri si multe luni fara fetitele mele.Am primit fetele in grija mea,iar ex sot nu a primit ore de vizita si acesta ma chemat in instanta pentru acordarea orelor de vizita cu toate ca eu las fetele sa se duca la tatal lor pt ca am considerat ca, daca noi am divortat si am avut atatea probleme din cauza lui ,nu trebuie sa ne razbunam pe copii.Insa ceea ce ma nelinisteste este ca el a cerut asa: in fiecare saptamana de vineri pana duminica;in luna august in vacanta de vara;prima zi de sf Pasti;de zilele lor de nastere si in vacanta de iarna de Craciun, cerandu-mi pana si cheltuieli de judecata. CE SA FAC????eu nu am avocat si nu sunt deacord cu acest program exagerat cerut tinand cont ca fata cea mare este in clasa a 7 a si urmeaza la sf de saptamana meditatii,iar cea mica de 6 ani este la gradinita,ceea ce mi se pare foarte obositor pt ele.in plus cea mare refuza sa se duca in vizita la el. Va rog astept un raspuns!!!:help:procesul este pe 16 decembrie.mentionez ca acesta nu le da nici macar alocatia de stat si nici pensia alimentare in valoare de 200 lei de un an de zile decand a decis instanta.
Buna ziua !
Depuneti o intampinare prin care raspundeti la capatului de cerere, argumentand opozitiile dumneavoastra. Personal, va sfatuiesc sa apelati la un avocat.
Cu stima !
Nu este absolut necesar ca tot ce el, tatal, a cerut prin aceasta noua actiune sa si obtina. Chiar daca nu aveti avocat, prezentati-va la fiecare proces si sustineti-va punctul de vedere. Si judecatorii sunt oameni. Si inca ceva: daca fetele nu vor sa mearga la el, nu cred ca le poate obliga cineva. Fiind atat de mici puteti solicita ca orele de vizita sa fie acordate la domiciliul copiilor, deci in prezenta Dvs. Va urez mult succes!
cu hotararea de incredintare si copii dupa actele copiilor si ale dvs, solicitati schimbarea destinatarului alocatiei de stat.
in privinta recupararii pensiei restante va puteti adresa unui executor judecatoresc. ii puteti face si plagere penala pt neplata acestei pensii.
in legatura cu orele de vizita, programul cerut de tata e chiar exagerat, poate ar fi bine sa faceti un efort si sa platiti un avocat
Pentru a putea obtine o admitere in parte a programului solicitat de catre tatal minorelor, aveti nevoie de probe-martori, inscrisuri si interogatoriul reclamantului.
Depunerea unei simple intampinari fara ca aceasta sa fie insotita deci si de probatorii, nu este suficienta.
Prin urmare angajati avocat care sa va consilieze pe parcursul procesului.