Buna ziua,
Problema este urmatoarea: Doi frati A si B au desbatut succesiunea in 2015 pe cale amiabila, au facut partajul voluntar de comun acord. Intentionez sa cumpar o parte din mostenirea lui A, este posibil sau trebuie cumparata toata mostenirea? Ce acte sunt necesare pentru a vinde mostenirea? Este suficient doar certificatul de mostenitor? In aceasta mostenire este vorba doar de terenuri, intravilan si extravilan, intr-o comuna in care valoarea terenurilor nu este foarte mare.
Buna ziua,
Sunt interesat de inchirierea unui teren pentru constructia unei statii gpl, acest teren este aproximativ 500 mp dintr-un total de 5000mp. Pot autentifica contractul la notar si inregistra la anaf daca acest teren nu are cadastru? Pot obtine autorizatie de constructie pe acest teren? Propietarul terenului are ceva probleme cu credite neachitate, in cazul unei executatri silite eu ca si chirias sunt afectat?Astept cu interes un raspuns cat mai urgent. Va multumesc
Buna ziua, Pot concesiona un teren de la o persoana fizica? Teren dobandit prin certificat de mostenitor (succesiune). Ce acte sunt necesare? Pot trece clauza achizitia terenului dupa expirarea concesiunii? In cazul decesului propietarului concesiunea continua sau este nula? Este necesar cadastru si desmembrare? Terenul este 2500mp din total teren 5000mp. Astept cu interes un raspuns
- ADEVERINTA DE ROL CONFORM SCHITEI (AICI POATE SA PRINDA SI CONSTRUCTIILE, DACA NU, ADEVERINTA SEPARATA PENTRU CONSTRUTII)
- CERTIFICAT FISCAL PENTRU CADASTRU CONFORM SCHITEI
NOTARIAT
- DECLARATIE DE COTITATE PENTRU CADASTRU SI CARTEA FUNCIARA ( MERGETI LA NOTAR CU SCHITA SI CU ACETELE)
Acestea sunt actele solicitate de catre baiatul care face cadastru si primaria refuza sa le elibereze pe motiv ca este pus sechestru
situatia datoriei nu o stiu exact, tot ce stiu este ca imprumutul este facut de mama fara garantii imobiliare iar terenul este pe numele tatalui. mai stiu ca este infintata o poprire pe veniturile mamei.
buna ziua, parintii mei detin un teren de circa 5000mp, pe care se afla si locuinta familiei. parintii mei vor sa imi vanda jumatate din acest teren. am mers pentru cadastru si desmembrare dar la primarie nu vor sa imi elibereze extras de carte funciara si ce acte mai sunt necesare pe motiv ca aceste sunt blocate de un executor judecatoresc pentru o datorie mai veche catre o banca, este posibil asa ceva? ce pot face pentru obtinerea actelor necesare? va multumesc
Vreau si eu sa depun un dosar pentru legea 15/2003. Stie cineva se mai acorda terenuri in baza acestei legi? Daca am domniciliul intr-o localitate (X) si vreau sa depun dosarul pentru teren in alta localitate (Y) se poate? In acelasi judet.
Va multumesc
eu vreau sa folosesc ca sediu o casa de la tara care este propietatea parintilor mei se poate sau trebuie sa imi faca un contract de inchiriere? acest contract se face la notar sau decat intre mine si parintii mei? va multumesc
Buna ziua, vreau sa imi descid un atelier de reparatii cilindrii hidraulici, distribuitoare si alte chestii legate de hidraulica am lucrat 2 ani si jumatate in domeniu ca muncitor necalificat (in acte) la o firma din targoviste pot descide o ii doar cu aceasta experienta ce acte mai sunt necesare unde sa merg cu aceste acte si de unde le pot obtine???? cat costa infintarea unei inteprinderi individuale???? ce cod caen este necesar pentru reparatii hidraulica???? astept cu interes raspunsurile dvs, va multumesc