Buna ziua, vreau sa imi descid un atelier de reparatii cilindrii hidraulici, distribuitoare si alte chestii legate de hidraulica am lucrat 2 ani si jumatate in domeniu ca muncitor necalificat (in acte) la o firma din targoviste pot descide o ii doar cu aceasta experienta ce acte mai sunt necesare unde sa merg cu aceste acte si de unde le pot obtine???? cat costa infintarea unei inteprinderi individuale???? ce cod caen este necesar pentru reparatii hidraulica???? astept cu interes raspunsurile dvs, va multumesc
Faceti primul pas la Oficiul Registrului Comertului din din orasul dumneavoastra .
Ei va dau cerere de rezervare de denumire , apoi celelalte cereri (pur si simplu le completati) (sa aveti un sediu / comodat sau chirie).Catalogul cu coduri CAEN este tot acolo.(cca 700 ron )
eu vreau sa folosesc ca sediu o casa de la tara care este propietatea parintilor mei se poate sau trebuie sa imi faca un contract de inchiriere? acest contract se face la notar sau decat intre mine si parintii mei? va multumesc
Orice locatie este buna pentru sediu. Daca nu corespunde (dupa ce deschideti afacerea) dpdv sanitar, RSTVI, ITM, pompieri, etc...deschideti punct de lucru.
Contractul de chirie si toata documentatia ar fi bine sa o faca o pesoana specializata. 300 ron (comisionul ), va scuteste de bataie de cap si de drumuri si zile pierdute pe la cozi....