Fiica mea, medic, a efectuat 2 ani de rezidentiat in Romania si acum continua rezidentiatul in Germania. Apoi vrea sa se intoarca in tara si sa profeseze aici.
In legatura cu contributiile de sanatate, somaj, pensie, etc., va rog sa ma lamuriti care dintre ele si unde trebuie platite: atat in Romania cat si in Germania?
Multumesc.
Fiica mea este medic si dupa doi ani de rezidentiat in Romania a ales sa continue rezidentiatul in Germania unde s-a angajat recent la o firma privata. Dupa terminarea rezidentiatului doreste sa revina in tara. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedeze cu contributia de sanatate, somaj, pensie in Romania. Va multumesc.
Sunt persoana fizica. Am cumparat succesiv 3 apartamente in aceeasi curte. Intr-unul locuiesc, restul sunt nelocuibile si deci neinchiriabile.
Va rog sa-mi spuneti daca si cum ma afecteaza noua lege a impozitarii cladirilor.
Va multumesc!
Am cumparat succesiv 3 apartamente la aceeasi adresa (a fost o curte cu mai multi locatari saraci si retrasi la tara). Dintre acestea doar unul este locuit. Celelalte nu sunt locuibile deci neinchiriabile.
Va rog sa-mi raspundeti daca noua modalitate de impozitare ma afecteaza sau nu.
Va multumesc!