Multumesc pentru informatii.
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu date: de cand se aplica legea privind amnistia datoriilor la pensionari?
Vecina mea a primit pensia pe luna octombrie si are poprire in continuare, nu ar fi trebuit sa o primeasca integral (bineinteles dupa ce s-au oprit cass si impozitul)?
Da, in codul fiscal art.55 alin (4) lit.k1 "nu sunt impozabile veniturile din salarii realizate de persoanele cu handicap grav sau accentuat"
Dar daca este pesnionara si mai lucreaza 1 luna doua ... ambele venituri sunt neimpozabile?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema, matusa mea are certificat de handicap permanent, si a ajuns la pensia de varsta. Din dec.14 sau ian.15 va primi pensie, dar ea lucreaza cu 4 ore la o firma, intrebarea mea este urmatoare: va primi salariu in continuare neimpozitat iar pensia va fi impozitata, sau datorita acelui certificat toate veniturile ei nu vor fi impozitate? In functie de aspunsul Dvs va trebui sa depuna certificatul doar la casa de pensii sau la firma??
Va multumesc
Buna ziua!
Un prieten a primit de la B.E.J.A..... o comunicare, privitor la infiintare poprire asupra conturilor sale precum si asupra drepturilor banesti obtinute de la firma unde lucreaza (a a vut un credit si de 15 luni nu a mai platit), poprirea sa facut la solicitarea unei firme de recuperatoare prin mandatar....., au acest drept fara a fi chemat la tribunal impricinatul? firma unde lucreaza acum nu a primit nici o instiintare, mai exista o portita????
Buna ziua!
O prietena locuieste pe o intrare din sectorul 1, ea vrea infata curti ei sa puna niste cilindri metalici la o distanta de 1 m de trotuar, "sa se apere de rauvoitori" care parcheaza anapoda.Vrea sa stie daca este nevoie sa ia o aprobare si de unde anume. Cu multumiri pentru raspuns.
revin la intrebare?
In maretie a fost procesul, in mai 2010 am primit comunicarea, suntem in iulie si nu am hotarirea definitiva.
Merg la arhiva ? sau la grefierul de serviciu sau la registratura?
Vreau o hotarare definitiva, vreau sa stiu sigur ca minorul are domiciliul la mine, fostul vrea sa ma dea in judecata pentru vizitele la minor, nu doresc sa il primesc in casa mea, poate sa il ia pe minor pentru 2-3 ore si sa il duca la plimbare, deocamdata...
Buna ziua!
in data de 18.03.2010 sa judecat procesul meu care la avizier era "stabilire vizite minor" dar sa judecat stabilire domiciliu minor si pensie intretinere" azi am vazut pe site-ul judecatorie "respins fond" - ce trebuie sa fac ? - unde merg? - cu cine pot vorbi ? - avocata este plecata din tara.
Va multumesc.