Fiica mea a reusit sa faca transcrierea Certificatului de nastere Italian in Certificat de nastere Romanesc.
Intrebare:
1-In acest caz ce cetatenie are nepotul meu?
2-Care din certificate sa le foloseasca?
3-Acum ca are Certificat de nastere Romanesc are sanse mai mari ca sa obtina custodia avand in vedere ca tatal este Italian si copilul poarta numele lui?
4-Pocesul de custodie este deschis in Italia poate estwe mai bine sa deschida proces de custodie in Romania?
Va multumesc.
Multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea cand ma pot pensiona la limita de varsta acum fiind pensionata anticipat partial.
Am retinut datele ca sa fiu pe faza.
Multa stima.
Sunt pensionata anticipat.
As dori sa stiu cand trebuie sa fac cererea vpentru pensionare la limita de varsta?
M-am nascut in 3o.ianuarie 1953 cand ar trebui sa fac cerea pentru limita de varsta?
Am avut ani de munca dar varsta nu si m-am pensionat anticipat.
multumesc.
Am in chirie cu contract de comodat o familie.
Anul acesta le expira buletinele.
Fetita implineste 14 ani si trebuie sa faca buletin.
Intrebare:
1-Sa le fac flotant pe locuinta mea?
In acest caz:
2-Daca ma trezesc ca raman fara locuinta?
3-Mai pot sa-i dau afara din locuinta mea?
4-Ce sa fac ca sa stau linistita ca totul va fi bine?
5-Unde sa ma duc sa ma interesez?
Va multumesc.
As vrea sa stiu daca asigur casa la ,,Grawe'' este bine?
Este o firma serioasa?as vrea sa stiu.
va multumesc
Nu sa rezolvat nimic caci in Italia toate merg incet si f incet .
Acum fiica mea a prins curaj sa faca ceva dar in Italia nu se respecta legile si dreptul unui roman nici atat.Nimeni nu o ajuta nici macar avocatul care a mintit-o pana l-a prins si l-a schimbat dar si avocata de acum tot cu concubinul tine doar sunt italiani nu?
Si cand ai bani ca broasca par si norocul fuge.
De aceea fiica mea asteapta un raspuns transant sa stie ce sa faca.
Este mama si vrea sa ajunga linga familie ca simte ca o lasa puterile sa mai lupte cu morile de vant.
Va multumesc.
1-Fiica mea este in Italia
2-vrea sa vina acasa definitiv
3-vrea sa faca certificat de nastere Romanesc dar tatal copilului refuza sa dea actele desi nepotul meu este roman prin nastere.
4-italianul nu vrea sa dea declaratie sa poata veni in tara
5-copilul are 9 ani si 7 luni
6-vrea sa stea cu mama
7-fiica mea a castigat un proces penal cu fostul concubin de 10.000 E dar nu a primit nimic desi hotararea este definitiva.
8-Italianul a sunat-o acum 2 zile si ia spus ca daca renunta la cei 10.000E semneaza ca sa mearga in vacanta.
9-acest lucru se poate numi SANTAJ?
10-ce sa faca ,unde sa se adreseze(politie,carabinieri,avocat)UNDE
11-este disperata si acolo a-si bat joc toti de ea ca nu are pe nimeni linga ea.
12-acolo legile si autoritatile nu o ajuta cu nimic.
Va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la intrebari ca sa inteleg si sa-i transmit fiicei mele.Va multumesc
Cat este taxa de divort?
Cat timp dureaza divortul?
Ce acte trebuiesc pentru inceperea actiunii de divort?
Influenteaza faptul ca sunt copii majori?
Au si copii drept de la casa cumparata de parinti?
Trebuie avocat?
De unde sa fie avocatul?
Copilul nu are certificat dar vrea sa-i faca si fiica mea nu stie unde sa se adreseze?
in Romania sau
in italia?
Fiica mea nu a spus autoritatilor Italiene ca vrea sa plece de frica sa nu-i ia copilul dar a cerut actele necesare tatalui copilului ca sa faca certificat de nastere Romanesc dar a refuzat.In acest caz ce sa faca?
-unde sa se adreseze?
copilul este roman in primul rand si trebuie sa aiba certificat romanesc dar italienii cum se stie tin cu dintii de copii nu conteaza ce natie sunt caci eu cat am stat la fiica mea 6 luni nu am vazut o italianca gravida.
Poate sa deschida proces in Romania pentru acest lucru(certificat nastere) inainte de custodie care dureaza f. mult?sau sa deschida o data amindoua cum o sfatuiti?
Poate cunoasteti un avocat roman care profeseaza in Ancona unde este tribunalul de minori si sa-mi trimiteti adresa de mail pe mail-ul meu.Va multumesc
Fiica mea nu a fost casatorita cu italianul.
A acceptat sa treaca copilul pe numele lui pentru-ca ia promis ca se va casatori cu ea astfel a pacali-o.
Acum fiica mea poate sa ceara prin instanta sa fie trecut si numele ei pe certificatul de nastere?ca sa nu mei fie probleme cand calatoreste si mereu sa ceara acordul italianului.
Nepotul meu este cetatean roman fiind nascut de romanca .
Poate deschide proces ca sa obtina actele necesare(de la tatal italian) pentru a face certificatul de nastere Romanesc unde?in Romania?
in Italia?