avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate geosau

Activitate geosau

Momentan am o notificare prin care mi se pune in vedere ce ar trebui sa fac ca sa imi dau acordul pentru achitarea sumei.
Buna ziua! In aprilie 2018 am accidentat din spate un VW Touareg din 2015 , aparent I-am avariat bara spate , toba si anexe .RCA-ul meu fusese facut la ora 16.30 iar accidentul la 18.30 si nu acoperea accidentul. Proprietarul si-a reparat masina la Midocar si isi cere cheltuielile prin B.A.A.R.. Suma ceruta este de 30.000 lei. Nu stiu de unde a iesit suma asta nu este anexata nicio factura ci doar suma. Nu stiu daca suma este una reala sau una umflata .Intrebarea este , ce am de facut in situatia asta.Ma poate ajuta cineva?0726241452
buna seara! am inchiriat un spatiu de 100 de m patrati din care folosesc 60 m, restul este folosit de altcineva fara ca el sa fie angajat sau partener legal in firma mea. Nu avem nici un ct de inchirieire ,fost o situatie pe care eu am mostenit-o initial insa acum vreau sa il dau afara. Sunt detinatorul contractului de inchiriere. Incerc sa il dau afara si nu vrea sa iasa. cum sa fac?
buna ziua! am o vulcanizare (srl D , nu am angajati) in sect 2 de un an, vulcanizarea este inchiriata cu totul.Gunoiul l-am aruncat pana acum la cel de la care am inchiriat care are langa mine si spalatorie.Vreau sa stiu daca sunt obligat si eu sa platesc taxa de salubrizare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu poate sa raspunda nimeni?
este asa grea intrebarea?
Buna ziua! Mi-am deschis o vulcanizare in Bucuresti si lucrez ca vulcanizator. Este un srlD cu un singur asociat(eu), platesc 3%impozit pe venit,vulcanizarea am inchiriat-o utilata si nu am angajati (lucrez doar eu).Mi-am luat casa de marcat, stampila , registru unic de control,am angajat contabila, am afisat pe perete ce este de afisat.

As vrea sa stiu ce autorizatii si certificate sunt necesare functionarii ca in cazul unui control de nu stiu unde sa nu am probleme. Multumesc!
Răspuns la discuția concediere disciplinara abuziva
Art 268 lit c din C odul muncii spune ca in decizie trebuie sa se enumere motivele pt care au fost inlaturate apararile. Imi puteti da cateva exemple.Eu atunci am spus ca sunt nevinovat , dar fiind anchetat direct de sefu care nu avea nici un chef sa ma asculte , am plecat..el s-a folosit de o prevedere din ct . colectiv de m. cum ca daca nu raspund sunt vinovat.Nu inteleg ce sunt aceaste motive pt. care se inlatura apararea.
Răspuns la discuția retrogradare abuziva
Nu stiam ca actul aditional poate fi atacat in 30 de zile de la insiintare, asta pentru ca nu l-am vazut. Daca este asa inseamna ca nu il mai pot contesta pentru ca au trecut mult mai mult timp.
REVIN: am fost la itm si am aflat ca nu m-a retrogradat , a folosit momentul si in loc de retrogradare a modificat CIM printr-un act aditional schimband functia si salariul. Pot cere anularea actului aditional pentru viciu de consimtamat??S-ar putea sa aiba semnatura mea pe acel act aditional , dar a folosit acest prilej al retrogradarii ca sa modifice actul aditional, eu crezand ca semnez pt. retogradare am semnat modificarea CIM.Ideea este ca retrogradareaa ar fi trebuit sa curga de la 1 feb cand de fapt actul aditional a inceput sa produca efecte.(la doar eu am doar decizia de retrogradare nefolosita de el)
Am inteles , deci primul termen abia cel ce urmeaza este, imi voi modifica cererea::-reintegrarea, drepturile banesti de care sunt lipsit(bonurile de masa si alte prime??? de astea nu sunt sigur),repunerea in functia avuta anterior retrogradarii, diferenta de salariu corespunzatoare zilelor in care retrogradarea era depasita, revizuirea cartii de munca. Asta inseamna ca se va da un nou termen, care nu ma bucura... multumesc mult ,m-ati luminat.=D>