Daca eu fac sau nu onoare robei de avocat,e cea mai mica problema. Este o profesie liberala iar clientul are optiunea de a alege.Altfel se pune insa problema in cazul magistratilor, unde justitiabilul nu are acesta optiune si o eventuala lipsa a acesteia ar avea urmari mult mai grave.... Atentie deci, ai intrat intr-un sistem care te obliga infinit mai mult, simpla cunoastere/intelegere a legilor nu mai este suficienta.
Si totusi,nedemnul purtator de roba iti doreste mult succes in noua cariera si pentru a pune punct subiectului, retrage toate cuvintele care au deranjat.....
D
un.coleg a scris:
Miltiade a scris:
Si iata cum romanasii nostri nu se dezmint nici de aceasta data....decat sa incerce sa lamureasca o problema, mai bine isi etaleaza public "vastele" cunostinte juridice dobandite in doi anisori de "audieri de justitie".
Hai sa fim seriosi, mi-e foarte teama ca o sa incep sa-i dau dreptate unui coleg de-al meu mai batran, care spunea ca mai bine sa faci legile decat sa le cunosti........:stunned:
Sunt si avocat definitiv, pe langa auditor de justitie, daca asta ma legitimeaza cu ceva in fata mariei tale. Dar chiar daca nu as fi fost, cei doi "anisori" nu se pierd dand consultatii pe net la INM. E pacat ca se ajunge sa se spuna ca stiinta de carte reprezinta o "etalare" a cunostintelor. Credeam ca e de dorit ca viitorii si actualii magistrati, ca de altfel si avocatii (consultanti sau nu pe internet), sa fie "la zi" cu toate problemele controversate in materia practicii, care nu sunt putine la numar...Am intrat pe forum pentru ca am doi prieteni foarte buni avocati care sustin examen in noiembrie, si chiar eram bucuros ca am gasit persoane cu un adevarat interes pentru drept aici, dar constat ca exista "printre romanasi" sindromul "capra vecinului". Pacat, cu un astfel de discurs nu faci onoare robei de avocat...