avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate ammmedeo

Activitate ammmedeo

Răspuns la discuția datorii la banca neplatite
Încearcă sa faci o simulare pentru un credit la orice banca și vor cauta în baza de date de rău platnici, vezi acolo ce scrie.

Am un credit ipotecar, ipoteca apartamentul pe care l-am cumpărat. Dobânda fixa timp de 5 ani și apoi variabila pana la 25 de ani, în funcție de niște parametri (BUBOR parca).
Am auzit prin presa ca aceasta clauza este ilegala deoarece la momentul încheierii contractului de credit nu am avut de unde sa știu cât vor fi acești parametri (după 5 ani).
Întrebarea: Am șanse sa câștig dacă dau banca în judecata pentru clauza aceasta si sa-mi rămână dobânda doar marja fixa a băncii fără acei parametrii variabili?
Buna ziua. Am un credit ipotecar pe care nu prea mai pot sa-l platesc. Ma gandasc sa renunt la plata datoriei catre banca, sa faca ce vor cu apartamentul.
Dupa toti pasi pe care i-i vor urma, cand se va calcula propirea pe salariu se va lua in calcul si dabanda catre banca? Ex: mai am da dat 90000 RON in 20 de ani, vor vinde apartamentul cu 50000, diferenta 40000 RON + 10000 RON cheltuieli de judecat e.t.c. mi se vor imputa. Se va mai percepe vreo dobanda la treaba asta?
Discuție Credit ipotecar
Am incheiat un credit ipotecar acum 3 ani, datorita crizei financiare si reducerii venitului cu 25% nu mai am banii pentru plata ratelor lunare, nu mai locuiesc in locuinta ipotecata si nu ma doare prea tare daca raman fara aceasta locuinta. Ce poate sa-mi faca banca daca i-mi executa silit locuinta, o vinde si nu scoate pe ea valoarea creditului? Diferenta de bani mi-o poate imputa tot mie? Si daca nu am bani, poate sa se ajunga la oprire pe salariu?