avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc !
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc !

Buna ziua. Am un credit ipotecar pe care nu prea mai pot sa-l platesc. Ma gandasc sa renunt la plata datoriei catre banca, sa faca ce vor cu apartamentul.
Dupa toti pasi pe care i-i vor urma, cand se va calcula propirea pe salariu se va lua in calcul si dabanda catre banca? Ex: mai am da dat 90000 RON in 20 de ani, vor vinde apartamentul cu 50000, diferenta 40000 RON + 10000 RON cheltuieli de judecat e.t.c. mi se vor imputa. Se va mai percepe vreo dobanda la treaba asta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:07, 27 Noiembrie 2011
Creditorul cu scopul legitim de recuperare debit ,dupa pronuntarea hotararii,conditionat de interesul dvs de a acoperi debitul ,poate solicita actualizarea sumelor dispuse de instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare creanta drd drd am o creanta asupra firmei X ,in sensul ca ei au sa-mi plateasca suma ,de ex.10000.Firma X,are de incasat de la firma Y,de ex.50000,iar la randul meu eu am ... (vezi toată discuția)
Datorie firma recuperare creante ,,,,,mostenire nikolos nikolos suntem 2 frati primim mostenire dela parinti un apartament pe care vrem sa l vindem ,,eu am o datorie la o firma de recuperare creante .care mi a inaintat ... (vezi toată discuția)
Incheiere acord mediere cu banca mariuss.i mariuss.i Daca am semnat un acord de mediere cu Banca referitor la neplata unui credit,in care Banca a imputernicit un executor pentru a efectua executarea silita a ... (vezi toată discuția)