avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate nesecret33

Activitate nesecret33

Răspuns la discuția PV de contraventie
si cred ca nu poate fi contestat in in alt jud decat cel in care s-a intocmit !?!?!?
daca PV este completat cu datele unui CI expirat , poate fi contestat ???sau se poate considera nul ???
Răspuns la discuția Legea 61/1991 republicata 2014
ms ! este vb despre regulamentul de ordine interioara al asociatiei de propietari ?
L 61 / art2 alin23 spune despre consumul de bauturi ca este interzis... ....si in alte locuri prevazute de lege .
intrebare : pe casa scarii , in fata usii mele , incalc legea consumand alcool ?
.Daca DA , inseamna ca ma incadrez la "alte locuri prevazute de lege." si as vrea sa stiu unde e prevazut .
Discuție pensie militara
cu 20 ani vekime in armata (3 scoala si 17 cadru militar ) am voie sa ies ACUM la pensie , indiferent cum s-ar numi ea (anticipata , redusa , partiala..etc) ??? Care este ACUM legea care permite cadrelor militare sa iasa la pensie ???
a fost publicata in monitor ???? si care este art din lege care imi da voie sa reziliez contractul ???? am citit , dar termenii specifici nu ma lasa sa inteleg corect !!!
mai exact : vreau sa renunt la un abonament de tel , si la unul de internet .Am vre-o sansa ? sau legea e din acelea ..facuta pe genunchi ??